Print Friendly, PDF & Email

ANSSI bakal kerja bareng karo Kementerian Eropa lan Luar Negeri kanggo nguatake koordinasi Uni Eropa yen ana krisis cyber gedhe.

Serangan cyber utama bisa nduwe pengaruh sing langgeng ing masyarakat lan ekonomi kita ing skala Eropa: mula EU kudu bisa nyiapake kanggo ngatasi acara kasebut. Jaringan panguwasa Eropa sing tanggung jawab kanggo manajemen krisis cyber (CyCLONe) bakal ketemu ing akhir Januari, kanthi dhukungan saka Komisi Eropa lan ENISA, kanggo ngrembug tantangan sing ditimbulake dening krisis skala gedhe lan cara ngembangake lan nambah mekanisme kerjasama lan bantuan bebarengan ing EU. Rapat iki uga bakal dadi kesempatan kanggo njelajah peran sing bisa ditindakake para aktor sektor swasta sing dipercaya, kalebu panyedhiya layanan keamanan siber, kanggo ndhukung kapabilitas pamarentah yen ana serangan cyber utama.
Rapat jaringan CyCLONe bakal dadi bagean saka urutan latihan sing bakal melu panguwasa politik Eropa ing Brussels lan tujuane kanggo nyoba artikulasi aspek internal lan eksternal manajemen krisis cyber ing EU.

ANSSI bakal kerja bareng karo Komisi Eropa

maca  Mbayar lembur nganggo premium iku ide sing ora apik