Print Friendly, PDF & Email

Luwih nglindhungi hukum ekstra-Eropa

SecNumCloud versi 3.2 kritéria pangayoman eksplisit vis-à-vis hukum non-Eropa. Persyaratan kasebut mesthekake yen panyedhiya layanan awan lan data sing diproses ora bisa tundhuk karo hukum non-Eropa. SecNumCloud 3.2 uga nggabungake umpan balik saka penilaian pisanan lan nemtokake syarat kanggo implementasi tes penetrasi sajrone siklus urip kualifikasi. Babagan solusi sing wis mumpuni SecNumCloud, padha tetep Visa keamanan lan ANSSI bakal ndhukung yen perlu perusahaan sing prihatin kanggo njamin transisi.

"Kanggo nuwuhake lingkungan digital protèktif sing selaras karo perkembangan teknologi, kalebu kanggo data lan aplikasi sing paling kritis, identifikasi layanan maya sing dipercaya iku penting. Kualifikasi SecNumCloud nyumbang kanggo nyukupi kabutuhan iki kanthi mbuktekake tingkat syarat sing dhuwur banget babagan keamanan digital, saka sudut pandang teknis, operasional lan legal "nemokake Guillaume Poupard, Direktur Jenderal ANSSI.

Strategi evaluasi SecNumCloud

Kabeh layanan awan layak kanggo kualifikasi SecNumCloud. Pancen, kualifikasi kasebut bisa adaptasi karo macem-macem tawaran: SaaS (Software

maca  Dadi Manajer Komunitas lan menehi dorongan anyar kanggo proyek sampeyan