Print Friendly, PDF & Email

Tanggal 9 Desember 2021, penerbit Apache nglaporake cacat keamanan ing komponen piranti lunak logging Log4J, sing umum digunakake dening akeh aplikasi nggunakake basa Jawa.

Cacat iki, sing diarani "Log4Shell", umume ana ing pirang-pirang sistem informasi. Kamungkinan ing kasus sing paling ora disenengi kanggo ngidini panyerang njupuk remot kontrol aplikasi sing ditargetake, utawa malah kabeh sistem informasi sing ana.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  "Wawancara profesional" lan "kursus 6 taun" nganti 30 Juni 2021