Print Friendly, PDF & Email

Kanggo luwih ngerti pasar kerja cyber, ANSSI ngluncurake Observatorium profesi cybersecurity. Ing kerangka iki lan kanthi kemitraan karo Afpa, agensi kasebut nerbitake survey babagan "Profil Keamanan Siber" supaya luwih ngerti masalah sing diadhepi para profesional lan perekrut. Survei kasebut nuduhake tren tokoh ing profil khas, pelatihan, pengalaman, rekrutmen, remunerasi lan kepuasan ing karya.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye carane mandheg nerjemahake ing sirah? - Mikir nganggo basa liya [VIDEO]