Print Friendly, PDF & Email

Description

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan blockchain lan bitcoin, tanpa kudu mlebu ing teori sing rumit (amarga blockchain bisa dingerteni kompleks), mula sampeyan wis mesthi.

-> - Ngerti Bitcoin Kanthi Cara Sing Sederhana

Kanthi kursus iki, aku nyoba nerangake kanthi cara cara cara pamblokiran lan bitcoin.

Yen ana wong sing pengin nandur modal ing mata uang crypto, penting ngerti paling ora cara kerjane teknologi iki.

-> Sinau duwe bitcoin pisanan

Iki minangka latihan kanggo para pamula lan wong sing pengin nemokake blokade lan bitcoin kanthi cara sing sederhana, sing diajokake blog? zonebitcoin.

Mula dadi pelatihan sing bakal ngidini sampeyan ngetutake wong liya, kanggo level sing luwih maju.

Sawise rampung kursus iki, aku ngajak sampeyan nonton lan njupuk pelatihan liyane sing bakal nglengkapi sing kasebut.

Matur nuwun lan ketemu maneh!

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Konferensi Perdagangan lan Ketrampilan Pertama - Undangan penet