Print Friendly, PDF & Email

Latihan email Sendinblue ngidini sampeyan ngembangake kawruh ing wilayah iki. Sawise disertifikasi, sampeyan bakal duwe kawruh sing dibutuhake kanggo mbangun strategi email sing ngidini sampeyan nggawe hubungan sing langgeng karo pelanggan!

Sinau babagan cara nyiyapake kampanye email saka ahli sing bakal menehi sampeyan saran praktis uga informasi babagan tren pasar paling anyar !

Njaluk saran pakar ing

  • cara ngatur kontak,
  • bageanake dhaptar sampeyan,
  • ngoptimalake kinerja kampanye sampeyan
  • lan ngasilake alamat email anyar.

Entuk sertifikasi email!

Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan email!

Sawise rampung latihan, a sertifikat keahlian Bakal dikirim menyang sampeyan. Sampeyan bisa nambah menyang CV utawa ngirim ing LinkedIn kanggo nuduhake yen sampeyan ahli ing email. Bisa mbantu sampeyan nggedhekake kesempatan profesional lan menehi sertifikasi manawa sampeyan…

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Psikologi kanggo guru