Print Friendly, PDF & Email

IFOCOP nawakake limang pilihan latihan sing diadaptasi miturut target, status, kahanan pribadi, nanging uga dana sing kasedhiya kanggo sampeyan. Fokus dina iki ing Formula Intensif, kursus diploma nggabungake kursus patang wulan lan aplikasi praktis patang wulan ing perusahaan.

« Aku golek kursus kurang saka setaun, kanthi bagean teoritis, nanging uga sing praktis, kanggo nggabungake katrampilan lan pengetahuan. Aku menehi aku 100%. Nassima Bouazza, sing sinau ing pelatihan "HR Manager", nyimpulake karakteristik lan investasi sing dibutuhake kanggo miwiti Formula Intensif sing ditawakake IFOCOP. Ngubungi karyawan lan tukang golek kerja pengin latihan lan entuk sertifikasi sing diakoni ing lapangan sing dituju, formula iki uga cocog kanggo karyawan sing wis duwe pengalaman ing bidang kasebut, nanging tanpa diploma utawa level tanggung jawab sing dibutuhake. Iki minangka kasus Nassima Bouazza, sing ngupayakake nggabungake prestasi lan ngesahake diploma sing diakoni supaya bisa maju dadi Manajer HR.

Investasi pribadi sing signifikan

Kontroler manajemen dilisensi sawise 21 taun ing perusahaan industri, Karine San njupuk langkah sing padha kanggo entuk kredibilitas lan kapercayan saka para perekrut.

maca  Pambuka kanggo STAPS