Print Friendly, PDF & Email

Urip profesional kalebu corak-corak, pilihan lan kesempatan. Nanging nalika makna sing diwenehake marang sawijining pakaryan dadi dipertanyakan, latihan maneh bisa menehi tandha wiwitan gawe anyar lan pangembangan profesional, uga pribadi. Sajake sampeyan nyiyapake kanthi apik.

Sawise pirang-pirang taun suwene ing sektor sing padha, perusahaan sing padha utawa ing posisi sing padha, rasa kesel bisa dirasakake. Lan yen makna sing diwenehake kanggo urip profesional wis ora dingerteni maneh, mula sawetara keseimbangane bakal runtuh. Banjur bakal teka wektu kanggo refleksi, lan kepinginan kanggo ngowahi maneh. Ora dianggep kegagalan, nanging ora kudu dianggep entheng: supaya sukses, latihan profesional kudu siyap.

« Yen sampeyan ora kepenak banget ing pegawean, ana kemungkinan yen sampeyan bakal nggawa rasa ora nyaman lan kuwatir iki ing omah ", decrypts Elodie Chevallier, peneliti lan konsultan independen. Sampeyan banjur kudu takon pitakon sing bener. Apa kegiyatan saya cocog karo nilai-nilai? Apa lingkungan sing digunakake kanggo menehi stimulus kanggo aku?

« Apa sing dibutuhake

 

maca  Bantuan finansial sing luar biasa kanggo rekrutmen magang kanggo panguwasa lokal