Print Friendly, PDF & Email

Ing macem-macem dhaptar lagu sing ditampilake ing YouTube. Tansah miturut model sing padha. Video pambuka sing cekak babagan latihan lengkap ditawakake. Diikuti karo sawetara perangan dawa sing migunani kanggo awake dhewe. Nanging yen sampeyan milih luwih maju. Elinga yen Alphorm minangka pusat belajar jarak sing ngidini pendanaan liwat CPF. Iki tegese, sampeyan bisa ngakses kabeh katalog kanthi gratis sajrone setaun.

Sajrone latihan VBA PowerPoint 2016 iki, sampeyan bakal sinau cara nggawe makro, dhasar pemrograman VBA kanthi struktur kode, variabel, prosedur lan fungsi. Sajrone latihan VBA PowerPoint 2016 iki, sampeyan bakal nggawe lan ngrancang fungsi khusus sing bakal ngirit wektu sing larang banget kanggo ngatur prosedur sing bola-bali ing PPT 2016. Sampeyan uga bakal bisa miwiti program otomatisasi kanthi nggunakake struktur keputusan, daur ulang, operator lan pemrograman obyek.


 

maca  Saka kreatifitas kanggo inovasi