Print Friendly, PDF & Email

Tanggung jawab kanggo hubungan IFOCOP karo prescriber, Amandine Faucher kerja suwe dadi konsultan kanggo perusahaan konsultasi sumber daya manusia. Iki nahan pendekatan manungsa lan spesialis sing ngidini dina iki ndhukung calon mobilitas profesional ing arah sing bener, utamane yen perlu ngliwati kothak latihan.

Amandine, magepokan karo struktur mitra IFOCOP, sampeyan rutin nganakake rapat informasi kanggo karyawan sajrone mobilitas profesional. Apa pesen sampeyan marang dheweke?

Pesen kasebut pancen wis adaptasi karo pamirsa, nanging aku miwiti ngelingake siji perkara penting: kanggo latihan maneh, pesen kasebut ora bisa diisi. Sampeyan butuh refleksi, wektu, kerja persiapan, pengorbanan… Iki minangka prilaku. Sampeyan ora tangi ing sawijining wayah esuk lan ngomong dhewe "Hei, kepiye yen aku ganti kerja? ".

Ayo dadi ngono.

Ing kedadeyan kasebut, supaya ora ana kuciwane, aku menehi saran supaya takon babagan kasunyatan pasar lan panyesuaian sing kudu ditindakake supaya latihan maneh dadi penguasaan kerja. Iki bisa uga katon rada gumun, nanging aku asring mangsuli babagan sing mbesuk

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa karyawan bisa entuk bathi bonus taunan sing disedhiyakake ing kesepakatan kolektif yen ana panjaluk pemecatan?