Print Friendly, PDF & Email

diterbitake ing01.01.19 dianyari05.10.20

Undhang-undhang tanggal 5 September 2018 nggawe sistem anyar kanggo revitalisasi cara latihan sing mbukak kanggo karyawan: pelatihan ulang utawa promosi kanthi program studi kerja (Pro-A).

Ing konteks pangowahan pasar tenaga kerja sing kuat, sistem Pro-A ngidini karyawan, utamane sing kualifikasi ora cukup babagan evolusi teknologi utawa organisasi kerja, kanggo promosi profesional utawa promosi. lan pakaryan ing pegawe.

Rencana pemulihan bisnis: penguatan PRO-A
Minangka bagean saka rencana kebangkitan kegiatan, pamrentah nguatake kredit supaya bisa mbiayai mobilisasi program latihan utawa sinau kerja iki.
Kredit: 270 M €

Kanggo perusahaan, Pro-A nyukupi rong kabutuhan:

nyegah akibat amarga ana owah-owahan teknologi lan ekonomi; ngidini akses menyang kualifikasi nalika kegiatan kasebut dikondisi kanthi entuk sertifikasi sing bisa diakses ing lapangan kerja, liwat latihan terus.

Retranisasi utawa promosi liwat program sinau kerja nglengkapi rencana pangembangan katrampilan perusahaan lan akun pelatihan pribadi (CPF). Dileksanakake kanthi inisiatif karyawan utawa perusahaan, sistem kasebut

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa sing anyar ing Word 2013