Maneka faktor bisa nyebabake perusahaan ora mbayar gaji pegawai maneh. Paling apik, iki mung minangka pengawasan utawa kesalahan akuntansi. Nanging ing skenario paling ala, sampeyan ora mbayar amarga bisnis sampeyan ngalami kesulitan finansial. Nanging, sanajan ing kondhisi kasebut, perusahaan sampeyan kudu mbayar biaya, utamane remunerasi karyawane. Yen telat utawa ora mbayar upah, karyawan mesthi bisa nuntut upahane dibayar.

Udakara bayaran gaji

Kaya sing dikandhakake, kabeh kerja kudu dibayar. Dadi, minangka imbalan kanggo saben prestasi ing jabatane, saben karyawan kudu nampa jumlah sing cocog karo karyane. Remunerasi kasebut kasebut ing kontrak kerjane. Lan kudu tundhuk karo ketentuan legal lan kontrak sing tundhuk saben perusahaan ing Prancis.

Preduli entitas apa sing sampeyan kerjakake, sampeyan kudu mbayar sampeyan gaji sing disepakati ing kontrak kerja sampeyan. Ing Prancis, para buruh nampa upah saben wulan. Iki artikel L3242-1 saka Kode Tenaga Kerja sing nemtokake standar iki. Mung buruh musiman, intermiten, karyawan sementara utawa freelancer sing nampa bayarane saben rong minggu.

Kanggo saben pembayaran saben wulan, kudu ana slip mbayar sing nyatakake suwene kerja sing ditindakake sajrone wulan, uga jumlah upah sing dibayar. Paylip iki menehi rincian babagan jumlah sing dibayar, kalebu: bonus, gaji dhasar, pengembalian dana, pembayaran mudhun, lsp.

Kapan gaji dianggep ora dibayar?

Minangka undang-undang Prancis sing ditemtokake, gaji sampeyan kudu dibayar saben wulan lan terus-terusan. Pembayaran saben wulan iki wiwitane dirancang kanggo nyengkuyung karyawan. Gajine dianggep ora dibayar yen durung dibayar sajrone sewulan. Sampeyan kudu ngetung saka tanggal pambayaran wulan sadurunge. Yen rutin, transfer gaji bank digawe ing tanggal 2 wulan, bakal ana wektu tundha yen pambayaran durung dibayar nganti tanggal 10.

Apa obat sampeyan yen ana upah sing ora dibayar?

Pengadilan nganggep yen ora mbayar karyawan minangka pelanggaran serius. Sanajan pelanggaran kasebut dibenerake kanthi alesan sing sah. Undhang-undhang kasebut negesake tumindak ora mbayar karyawan kanggo pakaryan sing wis rampung.

Umume, pengadilan tenaga kerja mbutuhake perusahaan mbayar jumlah sing gegandhengan. Manawa karyawan kasebut ngalami kerusakan amarga keterlambatan iki, perusahaan kasebut bakal dikenani biaya ganti rugi.

Yen masalah tetep suwe lan tagihan tagihan sing durung dibayar dadi signifikan, mula bakal ana pelanggaran kontrak kerja. Karyawan kasebut bakal dipecat tanpa sebab nyata lan bakal entuk bathi saka macem-macem ganti rugi. Pelanggaran pidana yen ora mbayar karyawan. Yen sampeyan mutusake ngirim komplain, sampeyan kudu nindakake sajrone 3 taun sawise tanggal gaji sampeyan ora dibayar. Sampeyan kudu pindhah menyang pengadilan industri. Iki minangka prosedur sing diterangake ing artikel L. 3245-1 saka Kode Tenaga Kerja.

Nanging sadurunge entuk, sampeyan luwih dhisik kudu nyoba dhisik. Contone, kanthi nulis menyang manajer departemen sing ngatur slip mbayar ing perusahaan sampeyan. Mangkene rong conto surat kanggo ngrampungake kahanan kanthi apik.

Tuladha 1: Klaim upah sing durung dibayar kanggo wulan sadurunge

 

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tél. : 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
Kode ZIP

Ing [Kutha], ing [Tanggal

Subjek: Klaim upah sing durung dibayar

Monsieur,

Pakaryan ing organisasi sampeyan wiwit (tanggal nyewa), sampeyan mbayar kanthi rutin jumlah (jumlah gaji) minangka gaji saben wulan. Setya karo jabatanku, sayangé aku kaget banget amarga transfer gaji, sing biasane ditindakake (tanggal normal) wulan iki, durung ditindakake wulan (…………).

Nggawe aku ing kahanan sing ora nyaman banget. Saiki aku ora bisa mbayar biaya (nyewa, biaya bocah, mbayar maneh silihan, lsp). Mula, aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan bisa mbenerake kesalahan iki kanthi cepet.

Nanggepi reaksi cepet saka sampeyan, tulung salam.

                                                                                  Signature

 

Tuladha 2: Keluhan sawetara upah sing durung dibayar

 

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tél. : 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
Kode ZIP

Ing [Kutha], ing [Tanggal

Subjek: Klaim mbayar upah kanggo wulan… LRAR

Monsieur,

Aku pengin ngelingake sampeyan manawa kita kudu kontrak kerja tanggal (tanggal nyewa), kanggo posisi (jabatan sampeyan). Iki nemtokake imbalan saben wulan (gaji sampeyan).

Sayange, wiwit wulan (wulan kapisan sampeyan ora nampa gajine maneh) nganti wulan (wulan saiki utawa wulan pungkasan sing ora nampa gajine) durung dibayar. Bayaran upahku, sing biasane kudune tanggal (tanggal sing dijadwalake) lan tanggal (tanggal) durung dibayar.

Kahanan iki nyebabake aku cilaka nyata lan kompromi uripku pribadi. Aku takon sampeyan supaya ngrampungake kekurangan serius iki sanalika bisa. Tanggung jawab sampeyan nyedhiyakake gaji kanggo aku wiwit periode (……………) nganti (…………….) Nalika aku nampa surat iki.

Aku pengin ngandhani manawa ora ana tanggepan langsung saka sampeyan. Aku bakal kepeksa ngrebut pejabat berwenang kanggo negesake hakku.

Nyuwun, Pak, salam taklim.

                                                                                   Signature

 

Download "Tuladha-1-Klaim-kanggo-mbayar-upah-saka-sadurunge-wulan.docx"

Tuladha-1-Tuntutan-gaji-ora-dibayar-kanggo-wulan-sadurunge.docx – Diundhuh 17035 kaping – 15,46 KB

Download "Tuladha-2-Klaim-kanggo-pirang-pirang-upah-ora-mbayar.docx"

Conto-2-Klaim-kanggo-sawetara-gaji-non-percus.docx – Diundhuh 16619 kaping – 15,69 KB