Ngapikake kemampuan pembelajaran lan ngapresiasi kanthi gampang!

Iku ora masalah intelijen utawa pitakonan ngerti.

Mlayu saka mbuwang karya hard kanggo ngelingi sawetara kalimat lan lali babagan sawetara jam kepungkur.

Kita kabeh nyawang saben dinten butuh memorisasi. Otak kita terus diajak, supaya ora kepenak?

A presentation kanggo sinau, konferensi kanggo ngelingi, TCTerms lan pitakonan saka wawancara proyek sabanjure sing sampeyan ora pengin lali?

Sampeyan bakal weruh ing 2min, sampeyan bakal bisa nambah kemampuan belajar thanks kanggo metodologi sing gampang diimplementasikake.

Ing video iki sampeyan bakal nemokake solusi lan tips sing bakal mbantu sampeyan sinau luwih cepet lan luwih apik ngapalake saben dina ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

1) Menehi teges: mangertos apa sing kita sinau, mbedakake antarane masalah lan tujuane. Minangka dhasar sinau pisanan sing ngidini sampeyan ngelingi lan aja lali.

2) Setel tonggak sejarah: "cepet lan rampung kanthi apik" dudu pungkasane, langkah demi langkah!

3) Nuduhake: tahap utama kanggo sinau!

4) Ritualisasi: yaiku kanthi mbaleni manawa kita sinau.

5) Seneng-seneng: golek kesenengan sinau ngidini sampeyan luwih ngerti lan luwih efektif.

Rampungake colander lan salam kanggo sampeyan.


maca  Ngerti carane nggawe keputusan sing bener