Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngerti 4 pilar EBP
  • Takon nilai lan pilihan pasien sajrone perawatan
  • Telusuri literatur ilmiah kanggo data sing cocog kanggo mangsuli pitakon klinis lan nganalisa kanthi kritis
  • Gunakake pendekatan EBP nalika ngevaluasi pasien
  • Gunakake pendekatan EBP sajrone intervensi sampeyan

Description

Pitakonan kayata "Kepiye carane milih alat penilaian? Perawatan apa sing kudu dakwenehake marang pasien? Kepiye carane aku ngerti yen perawatanku bisa digunakake?" minangka latar mburi praktik profesional psikolog lan terapi wicara (terapis wicara).

MOOC iki saka Universitas Liège (Belgia) ngajak sampeyan sinau babagan Praktek Berbasis Bukti (EBP). EBP tegese nggawe keputusan klinis sing rasional kanggo evaluasi lan manajemen pasien. Pendekatan iki mbantu kita milih alat penilaian, target lan strategi manajemen sing paling relevan supaya bisa adaptasi praktik klinis sing paling apik kanggo kabutuhan pasien tartamtu.

Pendekatan iki uga nanggapi tugas etika psikolog lan ahli terapi wicara sing kudu bisa ngetrapake tindakan terapeutik ing teori lan metode sing diakoni dening komunitas ilmiah, kanthi nganggep kritik lan evolusi.

maca  Miwiti karo Airbnb Subletting