Print Friendly, PDF & Email

Saben uwong nindakake ekonomi: ngonsumsi, malah ngasilake, ngempalaken penghasilan (gaji, tunjangan, dividen, lan liya-liyane), mbuwang, bisa uga nandur modal bagean - campuran tumindak saben dina sing meh otomatis lan ora mesthi gampang kanggo njupuk keputusan. Saben uwong ngomong babagan ekonomi: ing radio, ing internet, ing warta televisi, ing kafe komersial (nyata utawa virtual), karo kulawarga, ing kios lokal - komentar, nganalisa ... nindakake bagean.

Ora saben wong, ing sisih liya, mutusake kanggo sinau babagan ekonomi. Lan sampeyan, sampeyan mikir babagan iki. Nanging sampeyan ngerti apa sing dikarepake? Apa sampeyan duwe ide babagan subjek sing bakal sampeyan sinau? Kursus beda sing bakal ditawakake kanggo sampeyan? Karir sing bakal ditindakake ing pungkasan kursus universitas ing bidang ekonomi? Kanggo ngandhani keputusan sampeyan, MOOC iki nyoba mangsuli pitakon kasebut.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nggawe Dashboard Excel Ultra Profesional!