Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • nuduhake panggonan tengah lemah lan nggunakake tetanèn utawa kehutanan ing iklim.
  • ndhukung lan ngembangake bentuk tetanèn sing bisa nyukupi tantangan owah-owahan iklim lan keamanan pangan (saka sudut pandang operasional).

Description

Peranan pertanian lan kehutanan ing owah-owahan iklim akeh. Dheweke nyangkut sawetara aktor lan bisa diolah ing sawetara skala lan disiplin ilmiah sing beda.

"Lemah lan iklim" MOOC pengin nerangake kerumitan iki lan utamane peran sing dimainake dening lemah. Yen kita krungu luwih akeh "Penyerapan karbon lemah minangka cara kanggo nyuda lan adaptasi karo owah-owahan iklim", kudu dingerteni:

  • kenging menapa lan punapa leresipun pratelan menika
  • carane nyimpen karbon lemah ngurangi owah-owahan iklim lan mengaruhi lemah lan fungsi ekosistem
  • apa pangolahan melu lan carane kita bisa muter ing pangolahan iki
  • apa risiko, alangan lan pengungkit kanggo tumindak kanggo ngembangake strategi sing dituju ...
maca  Bisnis otomatis ing internet berkat System.IO