Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Google Sheets est l’un des tableurs de référence, que ce soit pour une utilisation personnelle ou professionnelle. Même si vous en avez une utilisation avancée, rares seront les outils qui vous manqueront. Dans ce cours, Nicolas Levé, directeur des opérations et du digital, vous explique comment créer vos tableaux, gérer et exploiter efficacement vos données à l’aide du tableur en ligne. Vous apprendrez à réaliser des calculs simples ou complexes, à obtenir des graphiques à partir de valeurs…

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Cara nggawe TUNNEL sales kanthi SYTEME IO (Pandhuan)