Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Identifikasi wigati saka IPv6 ing Internet saiki
  • Kanggo ndarbeni dhasar IPv6 lan implementasine ing jaringan lokal
  • Mangertos fenomena related kanggo IPv4 / v6 cohabitation
  • Identifikasi Langkah-langkah lan solusi sing ana kanggo integrasi IPv6 gumantung konteks

Description

IPv6 yaiku a teknologi penting kanggo pangembangan internet saiki lan kanggo taun-taun sing bakal teka. Mulane, master IPv6 saiki penting kanggo sapa wae sing melu penyebaran lan operasi jaringan.

MOOC Objectif IPv6 ngidini sampeyan entuk katrampilan kanggo ngerti protokol iki lan mekanisme sing ana gandhengane karo operasi kasebut. Liwat studi kasus lan karya praktis, kursus iki uga nganggo a pendekatan berorientasi operasional.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Payroll: apa sing diganti tanggal 1 Januari 2021