Print Friendly, PDF & Email

Kanthi Didier Mazier, temokake adol sosial karo jaringan profesional LinkedIn. Ing pelatihan iki kanggo para pemasar, sampeyan bakal sinau babagan ngembangake kehadiran sing kuat lan ngoptimalake profil sampeyan kanggo target pamirsa. Banjur, mbangun hubungan sing langgeng ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Apa sing anyar ing Word 2013