Print Friendly, PDF & Email

 


Luwih Ngatur Wektu Kerja

Karya asring crita! Carane miwiti, lan utamané ing ngendi arep miwiti? Pitakonan sing cocog tandha ... Masalah akeh ing masyarakat kita ing ngendi sajak karya kanthi kacepetan lan produktivitas.

Apa minangka karyawan utawa manajer perusahaan, kita kudu ngerti cara ngatur lan prioritas wektu kerja kita. Proses iki minangka langkah penting ing keberhasilan tugas-tugas kita saben dinten lan kesuksesan proyek-proyek jangka panjang kita.

Pengin sinau kabeh kunci kanggo ngatur waktu kerja sampeyan? Thanks kanggo video iki menit 3, sampeyan bakal nemokake saran prasaja nanging konkrit kanggo nyengkuyung dhewe karo tugas sing nunggu sampeyan!

Dadi rasio produktivitas ing karya. Sampeyan ora mikir babagan? Miturut tips iki, sampeyan bakal weruh yen urip profesional bakal berubah.

Ing video iki, sampeyan bakal nemokake pikirane lan tips sing bakal nggawe sampeyan buruh efektif ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

1) Êdadi fokus : konsentrasi, dhasar sing ora bisa dikalahake.

2) Prioritas : Apa sampeyan duwe tugas akeh banget? Iku kabeh babagan sinau kanggo ngatur lan prioritize wong ...

3) Ngerti carane ora : subyek sing rumit, nanging penting kanggo ngatur karya.

4) Procrastination : a rem sing bisa ngancurake kabeh proyek sampeyan!

5) Njupuk cathetan : pakulinan kanggo njupuk luwih apik.

Supaya siap efektif?


maca  Tips 7 kanggo Assessment Skills Sukses