Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Saben dina, kita duwe rasa urip ing donya sing saya suwe saya cepet lan luwih cepet, lan wektu sing dikhususake kanggo ngerteni kedadeyan-kedadeyan sing nyebabake urip kita suda. Nanging analisis kanggo netepake alasan sukses lan kegagalan kita penting. Ing kursus iki, Hugues Hippler, pelatih profesional lan pribadi, ngancani sampeyan menyang kawruh dhiri. Iki bakal mbukak lawang menyang salah sawijining aspek penting ing urip saben dinane, utamane profesional, manawa sampeyan dadi karyawan ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Nambah lalu lintas gratis menyang situs sampeyan