Print Friendly, PDF & Email

 

Ora rumit.Miapake Proyek Transisi Profesional (PTP). Cara sing apik kanggo latihan tanpa mbayar dhuwit. A rekan kerja njupuk kesempatan kanggo kurungan kanggo olahraga. Sajrone wektu iki, sampeyan bakal ngurus file-filee. Iki minangka keajaiban telework. Sasampunipun kondur, matur nuwun marang katrampilan anyar. Dheweke saiki tanggung jawab kanggo ngatur pakaryan. Kahanan sing nggumunake iki ngganggu sampeyan akeh banget. Sampeyan ora ngétung jam sajrone wektu sing angel. Lan kita wis lali marang sampeyan.

Kepiye nyiyapake Proyek Transisi Profesional?

Sampeyan mikir wektu kanggo nambah katrampilan sampeyan. Lan luwih wiyar kanggo ngganti domain. Sanajan ora, siyap, nyiyapake kompetisi utawa ujian. Supaya kabeh wis nuruti paugeran. Juragan sampeyan kudu dilaporake babagan proyek sampeyan sadurunge latihan. Kanggo entuk manfaat saka tilas Cuti Latihan Individu (CIF). Proyek Transisi Profesional Anyar sing anyar. Sampeyan kudu ngormati a jumlah kahanan.

Apa pungkasane kahanan lan kahanan sing kudu dihormati kanggo terus latihan?

Gumantung saka kasus sampeyan, wates sing bakal diormati ora padha.

Upaminipun, sampeyan isih ana ing CDI permanen utawa sauntara.

  • Sampeyan kudu ngirim surat paling ora 4 wulan sadurunge pelatihan diwiwiti. Yen latihan sampeyan nganti 6 wulan utawa luwih.
  • Yen latihan kurang saka 6 wulan utawa paruh waktu. Banjur minimal rong wulan wis cukup.

Saiki mbayangno yen sampeyan lagi ana kontrak jangka panjang.

  • Panjaluk sampeyan kudu digawe sajrone kontrak sampeyan. Kanthi ngormati periode 3 wulan.
  • Yen sampeyan rencana olahraga sawise akhir kontrak. Mesthi wae sampeyan ora duwe panyuwunan kanggo majikan sampeyan. Nanging, panjaluk sampeyan kudu nggayuh CPIR nalika sampeyan isih ana ing kontrak. Lan iki kanggo latihan sing bakal diwiwiti nganti 6 wulan sawise rampung kontrak sampeyan.
maca  Ngerti kode panggunaan ing konteks profesional

Yen sampeyan ora kalebu kontrak jangka panjang, nanging pekerja sementara. Panjaluk sampeyan kudu ditangani menyang agensi tenaga kerja sementara sing menehi sampeyan

Apa panjalukku bakal ditolak?

Ing CDI, majikan sampeyan maksimal setaun kanggo nanggapi sampeyan. Ora ana wangsulan saka dheweke. Panjaluk sampeyan bisa ditampa. Dideleng manawa panjaluk kasebut ditampa kanthi wektu. Banjur panjaluk sampeyan lengkap lan sampeyan duwe senioritas sing cukup (24 wulan).

Juragan sampeyan uga bisa mutusake nundha latihan. Telung latar bisa dituturkan.

  • Sampeyan makarya kanthi struktur 100 utawa luwih karyawan. 2% karyawan wis ana ing Proyek Transisi Profesional. Sampeyan kudu ngenteni giliran. Sampeyan dilebokake ing dhaptar tunggu.
  • Sampeyan makarya kanthi struktur kurang saka 100 karyawan. Kolega ing PTP. Sampeyan kudu ngenteni dheweke bali latihan. Mung siji wong sajrone periode sing padha bisa ing PTP.
  • Ketiadaan sampeyan bisa ngrusak proses bisnis kanthi lancar. Amarga alasan layanan, panjaluk sampeyan bisa uga ditundha nganti 9 wulan.

Manungsa waé 9 wulan wiwit tanggal wiwitan pelatihan, dijadwalake nalika budhal. Lan ora saka tanggal panjaluk sampeyan. Ing kasus iki, aja sampah wektu. Kirim email anyar kanthi tanggal anyar.

Minangka buruh sementara, perusahaan kerja sementara ora bisa nundha proyek sampeyan. Kajaba wiwitan latihan lan panjaluk sampeyan teka sajrone misi sing padha. Nanging ing kasus iki uga. Yen sampeyan pengin latihan luwih saka 1200 jam. Utawa kanggo entuk kualifikasi anyar. Latihan ora bisa ditundha.

maca  Contoh surat kanggo njaluk pambayaran kanggo lembur

Surat kanggo menehi pitunjuk marang majikan sampeyan babagan Proyek Transisi Profesional

Surat sampeyan kudu dikirim nganggo surat sing didaftar kanthi pangakuan kuitansi. Iki bakal ngirit akeh masalah. Kudu ngemot sawetara informasi penting:

  • Tanggal lan durasi pelatihan.
  • Jeneng lan konten latihan iki.
  • Rincian kontak lan jeneng organisasi sing nyedhiyakake latihan iki.

Sawise perjanjian sadurunge bos wis dipikolehi. Sampeyan bisa ngurus surat supaya bisa diatasi menyang panitia interpretasi gabungan kanggo dana.

Contone khas panjaluk Proyek Transisi Profesional

Aja lali nemtokake manawa sampeyan wis nggawe panjaluk. Tertuduh kanggo nemokake papan ing organisasi pelatihan. Lan ditampa saka pembiayaan Proyek Transisi dening CPIR Transitions Pro ing wilayah sampeyan. Iki bakal ngidini sampeyan bisa tetep ing posisi sampeyan, yen ora gelem nolak dana.

 

Jeneng Pungkasan
Alamat sampeyan
Kode ZIP

 

 (Jeneng perusahaan)
Kanggo perhatian (Pak, Puan)
Alamat perusahaan

Ing (Kutha), ing (tanggal)

 

Subjek: Nyuwun cuti nalika kontene a

Proyek Transisi Profesional

(Pak), (Puan),

Pegawe ing klompok kita saiki wis 10 taun. Aku tanggung jawab ngatur peralatan IT kita. Sanajan resmi, aku mung operator entri data.

Sawise suwe iki. Aku rumangsa butuh melu latihan sing cocog kanggo nambah aku. Lan ngarep-arep bisa ngganti statusku.

Kanthi semangat iki aku milih pelatihan "Teknisi Asisten Komputer". Kasedhiya dening " Jeneng lan alamat organisasi latihan »Lan selaras banget karo Proyek Transisi Profesional.

Latihan iki bakal ditindakake wiwit 30/11/2020 nganti 02/02/2021 sajrone wektu 168 jam. Mula, aku duwe pakurmatan, kanthi surat iki, njaluk cuti kanggo wektu iki.

Aku njaluk panjaluk iki miturut konfirmasi sing diakoni dening organisasi pelatihan lan pendanaan proyek dening CPIR Transisi Pro " Jeneng Wilayah sampeyan ".

Matur nuwun kanthi luwih lengkap babagan kabeh perhatian sing bakal sampeyan wenehake kanggo panjalukku. Lan mesthi isih kasedhiya kanggo ngrembug babagan. Mangga tampi (Pak, Puan,) ungkapan salam paling apik.

 

   Jeneng Pungkasan
Signature

 

maca  Rumus sopan sing khas biasane dumadi saka 4 unsur

Download "Conto khas panjaluk Proyek Transisi Profesional" sample-type-of-request-for-a-professional-transition-project.docx – Diundhuh kaping 430 – 13 KB