Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan ngalami kerugian sajrone periode pengangguran parsial amarga krisis kesehatan. Sampeyan mung wis dibayar nganti 70% saka gaji sanajan, miturut panjaluk saka perusahaan sampeyan, sampeyan wis nyambut gawe, ing perusahaan utawa telework, lan / utawa sampeyan kepeksa njupuk preinan. ninggalake utawa RTT ngluwihi kuota resmi. Nanging, sampeyan kudune wis nampa 100% upah.

Sampeyan saranake sampeyan supaya perusahaan sampeyan menehi regulasi pembayaran wektu kerja sing nyata iki (lan bisa uga ninggalake utawa RTT saliyane kuota resmi) kanthi nerangake manawa dheweke dianggep salah, ing skema pengangguran. bukti parsial lan menehi.

Laporake ing njero ... utawa langsung eksternal

Apa dheweke dadi kuping? Hubungi panitia sosial lan ekonomi (CSE) perusahaan utawa wakil staf sampeyan. Yen ora ana perwakilan staf, wenehake perusahaan kasebut yen sampeyan kudu ngubungi inspektur tenaga kerja utawa Direktorat Daerah kanggo Perusahaan, Kompetisi, Konsumsi, Tenaga Kerja lan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Perusahaan mikro: ati-ati, properti pribadi sampeyan bisa dicekel!