Print Friendly, PDF & Email

Produksi digital terus meningkat. Kita nggawe, ngatur lan ijol-ijolan dokumen lan data luwih akeh ing organisasi lan mitra. Ing mayoritas kasus, massa anyar informasi iki ora dieksploitasi kanggo nilai sing padha: mundhut lan duplikat dokumen, korupsi integritas data saka nilai probative, arsip winates lan disorganised, klasifikasi banget pribadi tanpa logika nuduhake ing struktur. , lsp.

Sasaran saka Mooc iki yaiku kanggo menehi kunci kanggo nindakake manajemen dokumen lan proyek organisasi data, sajrone kabeh siklus urip informasi, saka nggawe / nampa dokumen, nganti pengarsipan kanthi nilai probatif.

Thanks kanggo implementasine metodologi Manajemen Rekaman sing ditambah karo katrampilan manajemen proyek, kita bakal bisa kerja bareng ing sawetara tema:

  •     Pambuka kanggo standar organisasi lan teknis kanggo manajemen dokumen
  •     Dasar-dasar normatif Manajemen Rekam
  •     Digitalisasi dokumen
  •     EDM (Manajemen Dokumen Elektronik)
  •     Akuisisi nilai probatif saka dokumentasi digital, utamane liwat tandha elektronik
  •     Pengarsipan elektronik kanthi nilai probatif lan historis

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Akun latihan pribadi: pitulungan finansial kanggo latihan digital