Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngadopsi prilaku sing bener ing kahanan sing ora mesthi
  • Njupuk kauntungan saka paradoks
  • Ndhukung transformasi kanthi efektif

Description

MOOC iki minangka kompas sing bakal nuntun sampeyan kanggo mangerteni transformasi karya lan manajemen sing disebabake dening pandemi. Iku bakal ngidini sampeyan duwe kabeh aset kanggo sukses ing jagad pasca-Covid.

Iku mbahas prilaku kanggo diadopsi dening kahanan sing durung mesthi, carane njupuk kauntungan saka paradoks lan carane ndhukung percepatan transformasi. Sampeyan bakal nemokake a ringkesan praktik manajerial sing apik liwat ilustrasi lan titik deepening.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Aktivitas parsial: jangkoan 100% ing departemen sing kena pengaruh larangan kesehatan