Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Lorsque vous travaillez dans un environnement international ou que vous devez gérer plusieurs personnes avec des cultures différentes, il est important de faire preuve d’empathie. Vous devez également vous renseigner sur les différentes façons d’approcher les cultures. Le management en environnement multiculturel est une expérience riche qui permet de découvrir des méthodes ainsi que des outils différents et performants. Dans ce cours, Nicolas Babin vous donne des exemples concrets…

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Cuti sakit jangka panjang saya mundhak ing sektor swasta