Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan nemokake basa Prancis karo Ayssé, Peter, Maria, Rajan, Tania, Haroun lan Yuta! Ana 17 urutan ing kursus iki. Saben urutan nggambarake 3 jam sinau mandiri kanthi tema sing beda: urip saben dina, budaya Prancis, urip sipil utawa prosedur administratif.

Ing kursus iki sampeyan latihan :
• L'rungokna karo video lan dokumen audio;
• ing maca karo dokumen administratif lan urip saben dina;
• L' nulis teks karo subyek sing mawarni-warni lan lucu;
• ing grammar lan leksikon karo video kanggo mangerteni, lan aktivitas interaktif kanggo olahraga sampeyan.
Pandhu arah gratis. Sampeyan bisa nggarap urutan lan aktivitas sing paling sampeyan minati.
Sinau kanthi gampang lan efisien ing ponsel, tablet utawa komputer.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Microsoft Dynamics 365 for Sales