Print Friendly, PDF & Email

Panemuan ilmiah ing dekade pungkasan babagan emosi utawa intelijen kewan liya ndadekake kita bisa ndeleng kanthi beda. Dheweke takon babagan pemisahan sing wis ana ing antarane manungsa lan kewan lan njaluk redefining interaksi kita karo kewan liyane.

Ngganti hubungan manungsa-kewan apa-apa nanging ketok. Iki mbutuhake mobilisasi gabungan ilmu biologi lan ilmu manungsa lan sosial kayata antropologi, hukum lan ekonomi. Lan sing mbutuhake pangerten game saka aktor sing digandhengake karo subyek iki, bearers saka konflik lan kontrovèrsi.

Sawise sukses sesi 1 (2020), sing nglumpukake luwih saka 8000 siswa, kita nawakake sesi anyar MOOC iki, kanthi wolung video anyar babagan masalah saiki kayata zoonoses, One Health, hubungan karo asu. donya, empathy kewan, bias kognitif ing hubungan kita karo kewan, pendidikan ing etika kewan utawa malah mobilisasi masyarakat sipil watara pitakonan iki.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dadi pangembang integrator web nganggo ifocop