Print Friendly, PDF & Email

Pelatihan iki ditujokake kanggo kabeh wong sing pengin manggon ing Prancis, utawa mentas pindhah menyang kana, lan pengin sinau luwih lengkap babagan organisasi lan fungsi negara kita.

Kanthi Anna lan Rayan, sampeyan bakal nemokake langkah-langkah pisanan sing kudu ditindakake sajrone instalasi (carane mbukak akun bank? Kepiye carane ndhaptar anak ing sekolah?, ...), macem-macem layanan umum lan kegunaane, lan referensi praktis kanggo manggon ing Prancis (kepiye carane ngubengi, langkah apa sing kudu ditindakake kanggo golek kerja? ...).

Formasi iki ing pitung bab dure jam 3 ing urutan sawetara menit sing bisa ndeleng lan maneh ing jangkah dhewe lan miturut kabutuhan.

Iku kasusun saka suksesi video lan aktivitas interaktif. Kanthi kuis sing ditawakake sajrone kursus, sampeyan bisa netepake kawruh sing dipikolehi. Asil sampeyan ora disimpen ing platform.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cara ngatur pasinaon ing omah