Pemasaran sing didhukung pasokan ngurusi adol barang lan layanan saka sisih pasokan lan panjaluk. Riset pasar ora cukup maneh kanggo nemtokake manawa produk utawa layanan duwe bathi. Apa sampeyan duwe ide utawa pengalaman babagan marketing produk utawa layanan, nanging sampeyan ora ngerti yen sampeyan bisa nindakake? Nerangake kekiyatan lan kaluwihan sing mbedakake produk utawa layanan sampeyan saka kompetisi, uga aspek inovatif saka tawaran sampeyan. Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau konsep pemasaran anyar sing ana gandhengane karo proses penjualan. Sampeyan bakal sinau carane nggawe pesen dodolan sing menarik lan pesen marketing sing kuat. Ing pungkasan latihan, sampeyan bakal bisa ngetrapake kawruh sing dipikolehi lan njupuk kauntungan saka kaluwihan pemasaran langsung. Riset pasar biasane ditindakake sadurunge menehi tawaran, nanging kita bakal nuduhake sampeyan cara sing apik kanggo adol tawaran sing bakal ngganti kabeh. Kepiye sampeyan bisa ndeleng pasar saka perspektif sing beda? Utawa saka njero? Apa bakal kelakon yen sampeyan miwiti karo proposal lan disambung menyang pasar sawise?

Terus sinau ing Udemy→→→

maca  Gawe kanvas model bisnis sampeyan