Print Friendly, PDF & Email

Jarak sosial ing perusahaan

Ing kahanan sing topeng ora dipakai, dekrit mung wajib ngurmati jarak sosial 2 meter ing kabeh panggonan lan ing kabeh kahanan, tinimbang paling ora siji meter kaya sadurunge.

Iki bisa uga nyebabake konsekuensi nelusuri kontak amarga yen jarak adoh ora dihormati, karyawan bisa uga dianggep minangka kasus kontak. Protokol kesehatan rauh bakal berkembang ing subjek iki.

Perlu dielingi manawa ing perusahaan panggunaan topeng sistematis ing papan kolektif sing ditutup. Adaptasi kanggo prinsip umum iki bisa uga diatur dening perusahaan kanggo nemokake kekhususan kegiyatan utawa sektor profesional tartamtu. Dheweke dadi topik diskusi karo staf utawa wakil supaya bisa nyukupi kebutuhan informasi lan informasi supaya bisa ngawasi aplikasi, kesulitan, lan adaptasi ing perusahaan lan klompok kerja kanthi rutin.

Ing sawetara kasus yen nganggo topeng ora bisa ditindakake, mula kudu dingerteni manawa jarak sosial 2 meter iki diajeni.

Ing panggonan lan kahanan yen nganggo topeng iku wajib, pangukuran jarak fisik tetep paling ora sak meter

maca  Sinau kode nganggo Python