Apa sampeyan nggoleki papan ekspresi anyar? Apa sampeyan pengin metu saka Twitter? Temokake Mastodon, jaringan sosial blog mikro gratis lan mbukak sumber. Latihan iki ngenalake sampeyan babagan filosofi proyek lan mode operasi atipikal ing ngendi kabeh wong bisa nyumbang.

★ Latihan iki ditawakake pelatih!
★ Video anyar ajeg
★ akses seumur hidup

Kursus iki dibangun kanggo menehi cara lan metodologi kanggo nggawe akun kanthi cepet, nyetel lan tindakake wong sing bener.

➤ Bagean pambuka kanggo entuk ringkesan fungsi lan kesempatan

  • Bedane dhasar karo Twitter
  • Fungsi utama

➤ Bagean sing nampilake kabeh trik kanggo nemokake conto sampeyan, gawe akun lan atur

  • Ngerteni apa conto sing digunakake lan pilih kanthi apik sadurunge ndhaptar
  • Entuk dhaptar lengkap kabeh kedadeyan ing jagad iki
  • Kabeh setelan sing paling migunani kanggo ngatur antarmuka

➤ Bagean praktis kanggo pindhah luwih ing basis saben dina

  • Gunakake tab "Jelajahi" kanggo …….

Terusake latihan gratis ing Udemy→

maca  Dhasar manajemen proyek: Anggaran