Print Friendly, PDF & Email

SMIC 2021: paningkatan 0,99%

Upah minimal jam 2021 ditambah dadi regol 10,25 euro, yaiku reged 1554,58 euro saben wulan adhedhasar durasi hukum 35 jam saben minggu.

Remunerasi magang lan karyawan ing kontrak profesionalisasi ditambah sawise kenaikan upah minimum tanggal 1 Januari 2021, imbalan minimum sing ditemtokake gegayutan karo persentase gaji minimum.

Upah minimal 2021

Paling ora dijamin 2021

Kanggo taun 2021, jumlah minimum sing dijamin tetep tetep ing 3,65 euro ing metropolitan Prancis.

Paling ora dijamin 2021

AGS 2021

Tingkat 2021 AGS tetep ora diganti ing 2021.

AGS 2021: tingkat isih ora owah

Mupangat ing jinis 2021: 4,95 euro saben mangan

Keuntungan panganan lan omah ing taun 2021 minangka unsur remunerasi sing kena kontribusi sosial. Ing tanggal 1 Januari 2021, tunjangan panganan kalebu 4,95 euro saben mangan.

Keuntungan ing jinis 2021

Biaya profesional 2021: 6,70 euro kanggo tunjangan katering ing papan kerja

Yen biaya profesional dibalekake kanthi nggunakake metode kompensasi tingkat rata-rata, jumlah kasebut bakal ditemtokake dening URSSAF. Biaya profesional

maca  Nyepetake kacepetan blog wordpress sampeyan kanggo seo lan liya-liyane