Print Friendly, PDF & Email

Cuti mbayar: sepindah negara ngédap

Bantuan finansial sing luar biasa kanggo nutupi cuti iki ditujokake kanggo perusahaan sing kegiyatan utamane yaiku nyambut umum lan langkah kesehatan sing ditindakake dening Negara iki nyebabake:

larangan kanggo nampani masyarakat kanggo kabeh utawa sebagian saka panyiapane kanggo periode total paling sethithik 140 dina antarane 1 Januari lan 31 Desember 2020; utawa mundhut turnover sing diraih sajrone wektu darurat kesehatan diumumake paling ora 90% dibandhingake karo sing diraih sajrone periode sing padha ing taun 2019.

Jumlah sepindah padha, kanggo saben pegawe lan saben dina mbayar cuti dijupuk ing watesan saka 10 dina saka cuti, kanggo 70% saka tunjangan cuti mbayar related kanggo jumlah jam lan, diwatesi kanggo 4,5 upah minimal saben jam.
Jumlah jam ora bisa kurang saka 8,11 euro, kajaba karyawan ing kontrak magang lan profesionalisasi.
Kanggo entuk bathi saka pitulung kasebut, sampeyan kudu ngirim panjaluk kanthi elektronik, nemtokake sebab kenapa njaluk bantuan sing luar biasa. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mriksa "penutupan paling ora 140 dina

maca  Trip dening Brigitte Klinkert menyang departemen Ardennes