Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan pengin manggon lan kerja ing Prancis kanggo periode sing luwih suwe utawa luwih cendhek. Sampeyan kemungkinan besar kudu mbukak garis telpon lan nemokake panyedhiya layanan internet sing cocog. Kene sawetara cara kanggo mangerteni ngendi arep miwiti.

Bukak baris telpon

Yen sampeyan pengin kanggo manggon ing Prancis kanggo sawetara sasi utawa taun, asring penting kanggo mbukak saluran telepon, utamané yen sampeyan pengin duwe akses menyang Internet. Sampeyan kudu ngerti yen ora penting duwe akses Internet kanggo mbukak saluran telpon.

Sapa sing bisa mbukak saluran telpon ing Prancis?

Saben pendhudhuk Prancis bisa nyuwun mbukak garis telpon telpon utawa tetep ing Prancis. Biasane cukup kanggo mbuktèkaké identitasé lan mbeneraké domisili kasebut ing Prancis.

Prosedur iki relatif prasaja kanggo ngidini kabeh warga anyar supaya entuk manfaat saka layanan lengkap kanthi cepet banget. Pancen, nalika sampeyan teka ing Prancis, pembukaan baris telpon tetep utawa seluler biasane salah sawijining langkah pertama sing dijupuk. Operator bakal ngurus langkah kasebut supaya bisa ngusulake telpon kanthi cepet.

Warga Eropah utawa non-Eropa uga bisa mbukak saluran telepon ing Prancis. Padha kudu nglakoni sawetara langkah lan nyedhiyani sawetara dokumen menyang operator sing dipilih.

Langkah-langkah kanggo mbukak garis telepon

Kanggo mbukak saluran telpon ing Prancis, sampeyan kudu miwiti karo tes hak-hak. Iki ngidini kanggo ngenali operator lan tèknologi kanggo baris kasebut. Minangka aturan, perlu antara rong lan telung minggu kanggo mbukak garis. Wektu iki beda-beda gumantung operator.

maca  Ganti rugi lan cuti maternity

Warga sing teka ing papan sing ora aktif nganti luwih saka enem sasi bakal kudu melu operator kanggo nggawe baris anyar. Paling wektu, warga milih operator sing padha kanggo saluran telpon lan akses internet.

Warga asing bisa mbukak saluran telpon ing Prancis. Operator baris tetep lan seluler tetep nganggep jumlah dokumen tartamtu saka warga sing pengin mbukak saluran telepon ing Prancis. Mulane bakal menehi sawetara dokumen pendukung.

Ndhukung dokumen kanggo nyedhiyakake

Umume operator saluran Internet lan telpon njaluk bagean. Iki penting kanggo mbukak garis telpon (seluler utawa landline) lan kaya ing ngisor iki:

  • Bukti identitas kayata kertu nasional Uni Eropa, paspor asing sing sah karo terjemahan Perancis utawa karakter Latin, kertu penduduk utawa ijin mangget, buku sirkulasi utawa kertu identitas staf saka anggota administrasi negara konsuler.
  • Informasi kontak sing valid;
  • Bukti alamat (yen garis kasebut khusus);
  • A statement bank.

Operator internal lan telephony ora bisa ngidinake debit langsung minangka sarana tunggal kanggo pambayaran. Contone, tagihan telpon bisa uga dibayar dening mriksa, transfer bank, kertu kredit utawa Direct Debit SEPA.

Milih panyedhiya layanan internet

Kanggo akses internet (Wi-Fi) ing Prancis, penting kanggo duwe saluran telpon sing aktif. Sawise rampung langkah iki, bakal cukup kanggo milih panyedhiya sing bisa nawakake keuntungan paling apik kanggo omah utawa bisnis.

maca  Coronavirus lan kegiatan parsial, 84% saka gaji net sampeyan bakal dibayar.

Kang kritéria milih supplier?

Sadurunge milih ISP, sampeyan kudu njupuk wektu kanggo nemtokake kabutuhan. Apa layanan sing dituju kanggo omah? Kanggo perusahaan? Pinten kiriman bakal aktif ing jaringan?

Kacepetan mesthi data sing paling penting kanggo diterusake kanggo panyedhiya layanan Internet. Iki kudu ditrapake utamane nalika sampeyan wis biasa nransfer file gedhe lan file gedhe. Kacepetan uga penting nalika sawetara piranti bakal disambungake ing jaringan siji. Yen nggunakake Internet mung kanggo browsing web lan konsultasie-mail, banjur aliran ora bakal penting banget.

Ing sisih liyane, jumlah layanan sing disedhiyakake ing penawaran kasebut uga kudu ditrapake dening pangguna. Sawetara panyedhiya nawakake garis-garis tetep, akses Internet, saluran TV lan malah rencana seluler ing tawaran bundled tunggal.

Pungkasan, rega tawaran Internet uga kritéria penting, utamané nalika sampeyan teka ing Prancis kanggo sinau utawa nggoleki proyek. Ing kasus iki, aja ragu-ragu kanggo mbandhingake penawaran.

Pilih nawakake akses Internet

Paket lan nawarake bisa ditemokake ing kabeh regane. Ana tawaran tingkat entri sing mung offer akses Internet. Wong-wong manca bakal luwih nguntungake wong-wong manca sing teka ing Prancis kanthi cara liya (siswa, wong sing golek karya).

Sampeyan uga kudu mbayar biaya sing didhelikake. Sawetara operator internet kadhangkala nampilake rego larang regane sing ora njupuk akun rental peralatan utawa opsi tambahan. Liyane nawakake nawakake sementara sing bisa nguntungake nalika wulan langganan. Pungkasan, kawigaten kudu dibayar nalika durasi lan apa sing wajib utawa ora ana.

maca  Register anak-anak sampeyan ing sekolah Prancis

Langkah-langkah kanggo njupuk akses menyang Internet

Kanggo entuk akses Internet ing omah utawa bisnis ing Prancis, sampeyan kudu menehi sawetara dokumen dhukungan menyang operator Internet:

  • Dokumen identitas sing valid: kertu identitas nasional Uni Eropa, ijin panggonan utawa kertu penduduk, paspor nganggo karakter Latin utawa diiringi terjemahan;
  • Pernyataan rekening bank ing jeneng pemegang baris Internet;
  • Bukti alamat kanthi alamat pos sing dununge ing daratan Prancis: tagihan operator telepon, kabar pajak, tagihan banyu, listrik utawa gas, kabar pajak dewan, lsp.

nganakke

Warga Eropah lan non-Eropa bisa mbukak garis telepon ing Prancis. Padha uga njaluk operator Internet kanggo njupuk peralatan sing perlu kanggo nginstal Internet ing omah utawa bisnis. Darmabakti marang domisili ing Prancis lan identitase rong kondhisi umum kanggo kabeh operator Internet. Saben wong manca bisa nemokake tawaran Internet lan telpon sing diadaptasi kanggo dheweke ing Prancis.