Print Friendly, PDF & Email

Minangka mahasiswa kedokteran, kita nemoni semedi mindfulness minangka cara resonating, wayahe karo awake dhewe, ambegan, cara kanggo ngurus awake dhewe, kanggo luwih ngurus wong liya. Disentuh dening urip, pati, manungsa, impermanence, mangu, wedi, Gagal… Dina iki wanita, Doctors, kita wis liwati kanggo siswa liwat piwulang.

Amarga kedokteran wis ganti, murid saiki bakal dadi dokter. Amarga nuwuhake rasa peduli marang awake dhewe, wong liya lan jagad iki penting, fakultas takon dhewe.

Ing MOOC iki, sampeyan bakal nemokake dalan iki saka perawatan menyang meditasi, utawa saka meditasi kanggo perawatan, adhedhasar pengalaman mahasiswa medis.

Mangkono, kita bakal njelajah episode sawise episode

  • Kepiye carane ngurus dhewe kanggo ngurus wong liya ing wektu nalika kesehatan mental para pengasuh diserang lan sistem rumah sakit gonjang-ganjing?
  • Kepiye cara pindhah saka budaya bandaging menyang budaya perawatan sing ngurus sumber daya urip?
  • Carane nurture raos care, utamané ing medicine, individu lan bebarengan?

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Bisnis otomatis ing internet berkat System.IO