Print Friendly, PDF & Email

Tujuan kursus iki yaiku nampilake studi arsitektur ing kabeh macem-macem subjek sing diwulang, uga profesi arsitektur ing pirang-pirang aspek.

Ambisi kanggo mbantu siswa sekolah menengah supaya luwih ngerti babagan lapangan iki supaya bisa melu kanthi lengkap babagan kasunyatan. Iki bakal menehi kunci kanggo mahasiswa arsitektur kanggo ngramu proyek profesional. Kursus iki minangka bagéan saka set MOOC orientasi, sing diarani ProjetSUP.

Konten sing disedhiyakake ing kursus iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi kanthi kemitraan karo Onisep. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  ClickFunnels to Started - Budget Budget