Print Friendly, PDF & Email

Wutah pasar organik, label abang, produk lokal, bebas GMO, vegan, bebas gluten, kemasan sing bisa didaur ulang, piagam kelestarian, pasar umum ... pasar panganan lan pangarepan konsumen ana geger. Kepiye perkembangan kasebut bisa diowahi dadi kesempatan kanggo industri panganan?

Wutah pasar organik, label abang, produk lokal, bebas GMO, vegan, bebas gluten, kemasan sing bisa didaur ulang, piagam kelestarian, pasar umum ... pasar panganan lan pangarepan konsumen ana geger. Kepiye perkembangan kasebut bisa diowahi dadi kesempatan kanggo industri panganan?

 

MOOC iki bakal ngidini sampeyan nyukupi pangarepan kasebut babagan kelestarian produk panganan. Dheweke bakal menehi sampeyan piranti padhet kanggo nyusun pendekatan babagan kinerja lingkungan lan ekodesign. Kita bakal mikir babagan carane'' nggabungake paramèter anyar iki menyang strategi lan proses inovasi sampeyan. Saliyane presentation saka konsep structuring, kalebu Life Cycle Analysis, kita bakal gumantung okehe ing ahli lan umpan balik kanggo mangerteni kunci sukses proses eko-desain. Akhire sampeyan bakal ngerti carane ngevaluasi keuntungane potensi, golek dhukungan lan Fnggampangake keterlibatan mitra internal utawa eksternal.

 

Ing pungkasan, ora ana resep sing wis siap, nanging sakumpulan unsur lan alat sing bakal ngidini sampeyan mbangun pendekatan sing dicocogake karo struktur lan pasar sampeyan, lan sing bakal nggawe sampeyan pemain ing transisi ekologis lan pangan sing terus-terusan!

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  1 Maret 2022 - Lakuné Kontrak Keterlibatan Pemuda