Print Friendly, PDF & Email

Ringkesan: Pandhuan kanggo sumber daya sing paling apik kanggo sinau basa Prancis.


Basa Prancis mesthi ora gampang kanggo sinau nalika manca kanggo kita. Mulane, wicaksana kanggo nggunakake sumber daya Prancis sing kuwalitas lan sawetara ndhukung sifat-sifat sing beda kanggo sinau basa Prancis kanthi efektif lan efektif.

Sampeyan pengin ngerti carane sinau basa Perancis

Learning French, yen ora basa sampeyan, mbutuhake pendekatan sing rada beda karo metode sing digunakake ing Prancis. Penting kanggo ngerti aturan-aturan grammar, utamane amarga kerumitan lan spesifik basa Molière.

Apa sinau basa Prancis?

Perancis minangka basa sing dipituturake ing Eropah, nanging uga ana ing pirang-pirang negara. Perancis minangka kakuwatan donya sing mbukak nganti kabudhayan budaya sing luas lan basa menehi kesempatan bisnis sing beda ing Eropah, nanging uga ing negara liya. Mangkono, nguwasani basa Prancis bisa dadi aset nyata kanggo para profesional ing kabeh jinis sektor (perdagangan, keuangan, bisnis, impor / ekspor, lan liya-liyane). Mulane bisa mbukak lawang tartamtu ing tingkat kemitraan komersial lan uga evolusi profesional.

Learning French ora gampang, paling akeh mahasiswa setuju. Ing sisih liyane, yen perlu akeh usaha kanggo entuk iki, kita kudu ora nglirwakake dhukungan yen sampeyan bisa njupuk sumber basa Prancis sing kasedhiya ing Internet.

Carane nggarap basa Prancis?

Learning basa anyar biasane nyaranake dhasar magepokan, minangka basa Prancis kalebu kakehan, karo endings mawarni-warni lan kadhangkala Komplek. Akhire, Prancis punika Vocabulary basa banget sugih sing nawakake macem-macem kesempatan kanggo muter karo tembung, kanggo nangkep makna lan digunakake ing ukara lan teks saka macem-macem jinis. Mastering punika kesenengan nyata.

Kanggo sinau basa Prancis, sampeyan bisa nggunakake sumber daya kanggo entuk kawruh sing perlu kanggo nguasai basa kasebut. Internet minangka alat sing gedhe nalika digunakake kanggo sinau lan sinau ing pirang-pirang domain. Nggunakake supaya sinau basa Prancis bisa dadi solusi sing menarik banget, sanajan sumber daya materi liyane uga bisa muter peran penting lan komplementer.

Nggoleki situs sing lengkap lan beragam kanggo asimilasi basa Prancis

Nggoleki situs sing lengkap lan beragam kanggo asimilasi basa Prancis

Liwat pilihan situs web, bisa nemokake kabeh aspek saka basa Prancis minangka grammar, kosakata, ekspresi utawa prinsip konjugasi. Situs iki nyasarake konten lan sumber daya ing basa Prancis kanggo siswa diwasa.

BonjourdeFrance

Situs Bonjour de France nyedhiyakake pangguna Internet kanthi seperangkat lembar pendidikan sing siap digunakake lan dieksploitasi. Banjur bisa ditawakake kanggo siswa utawa bisa digunakake kanthi mandhiri supaya bisa luwih apik nggunakake macem-macem aspek basa Prancis amarga kategori kemajuan sing beda-beda: pamula, menengah, otonom, maju lan ahli. File kasebut akeh banget lan nawakake cara kerja lan latihan kanthi macem-macem jinis kanggo ngarahake siswa supaya maju.

LePointduFLE

Titik FLE (Basa Perancis minangka Basa Asing) nawakake ribuan link migunani kanggo sinau basa Prancis, nanging uga kanggo ngajar marang wong liya. Pakaryan, piwulang, tes, dhasar ... Sampeyan bisa diwenehi sumber kwalitase lan lengkap kanggo learning Perancis liwat subjek beda lan piwulang cleverly dirancang dening specialists ing basa sing. Welasan tema sing ana ing tawaran. Sawetara wong-wong mau ana hubungane karo kulawarga, werna, wangun, awak manungsa, pangan, karya lan dunya profesional, gambar, sejarah lan liya-liyane. Situs iki lengkap banget lan sugih banget ing sumber basa Prancis.

Le Conjugueur Le Figaro

Miturut jeneng kasebut, Conjugueur sing diusulake dening Figaro ngidini kanggo ngubungake tembung kriya sembarang ing basa Prancis, lan kanthi gampang entuk kabeh terminations, kabeh wektu lan mode sing ana. Dhukungan banget kanggo wong-wong sing ngupaya gawé teks-teks Perancis, utawa sinau kombinasi sing beda-beda saka kriya-kriya sing beda-beda. Situs iki uga nawakake sinonim kanggo ngembangake kosakata lan nambah pemahaman basa Prancis. Kajaba iku, pangguna internet bisa sinau basa Prancis liwat latihan tata basa, kosakata lan ejaan. Akhire, dheweke uga bisa nemokake game lan ngakses forum kanggo komunikasi karo wong liya lan saling membantu.

Gampang Basa Inggris

Senadyan katon rada wiyar lan prasaja, situs Prancis Gampang nduweni sumber daya sing apik banget kanggo sinau basa Perancis lan kabeh grammar. Panjelasan sing disedhiyakake banget cetha lan becik diadaptasi kanggo kabeh tingkat pembelajaran basa Prancis. Akeh pakaryan ditawakake kanggo pangguna lan diiringi koreksi kasebut. Padha bisa diaktifake dening para panganggo kanggo mbantu wong ngerti kesalahane lan asal-usule. Iku alat sing apik banget kanggo latihan sacara rutin lan maju.

ECML

Sumber internet iki minangka situs web Eropah sing nduweni tujuan kanggo ningkatake pembelajaran basa modern ing Eropah. Kathah sumber daya saged dipunundhuh gratis ing situs kasebut. Kajaba iku, akeh buku sing dipigunakaké kanggo sinau babagan isu-isu interkultural Prancis lan Prancis. Iki ngidini kanggo nempatake posisi Prancis ing Uni Eropa, nalika ngobrolake dhewe ing budaya negara lan basa. Iki minangka sumber sing becik kanggo wong sing nduweni ketrampilan basa Prancis.

Perancis online

Situs web online Prancis ditrapake kanggo siswa sing looking for bahan migunani kanggo sinau ing sinau. Mulane bisa ngakses sumber daya sing diklasifikasikake miturut tingkat lan latihan sing dikarepake. Antarane wong-wong mau, bisa nemokake sawetara kanggo nulis ing basa Prancis, maca teks utawa malah ngomongake lan ngrungokake kalimat. Tip pangajaran kasedhiya ing situs iki, uga maneka warna aktivitas lan alat praktis. Pungkasan, situs iki uga nawakake pranala menyang sumber daya lan dokumen asli sing migunani banget kanggo sinau basa Perancis lan ndhukung kawruh.

French.ie

French.ie minangka situs warta lan pedagogi ing basa Prancis. Iki dikembangake dening Kedutaan Perancis ing Republik Irlandia, kanthi kerjasama karo Universitas Maynooth uga Kementerian Pendidikan Irlandia. Nalika iku utamané dimaksudaké kanggo asisten basa Prancis, uga bisa nyedhiyani sumber penting informasi lan wulangan kanggo siswa Inggris looking kanggo sinau Perancis karo dokumen cocog lan efektif.

LingQ

Iku platform kanggo sinau basa sing beda-beda. Nggabungake isi sugih kaya teks lan audio, uga alat kanggo sinau kosakata kayata latihan, kamus, pemantauan prestasi ... Tutors malah ngajak sesi diskusi uga koreksi khusus kanggo pangguna platform.

Cepet

Yen sampeyan seneng karo pelajaran pribadi nanging asring kuciwa. Persiyapan bakal ngirit wektu lan dhuwit. Filter sing beda-beda ngidini sampeyan milih guru sing diidham-idhamake. Apike banget yen sampeyan golek guru sing uga bisa basa ibu. Sampeyan uga bisa, gumantung saka kasedhiyan sampeyan, olahraga luwih cepet utawa kasep banget. Sisih rega ana kabeh anggaran. Paling larang regane ora paling larang.

maca  Pedoman Resource Best Kanggo Learn Spanish

frankness

Situs Franc-Parler yakuwi nyedhiyakake testimoni saka para pamaca lan asisten guru sing nganggo basa Prancis, uga saran babagan njupuk dokumen sing migunani kanggo sinau basa Prancis. Iki digawe dening guru Prancis saka Organisasi Internasional La Francophonie. Warta, saran, lembar pendhidhikan: akeh sumber sing beda-beda sing kasedhiya langsung ing situs sing misuwur iki.

EduFLE

EduFLE.net minangka situs kolaborasi sing dikembangake kanggo guru lan siswa FLE (Prancis minangka Bahasa Asing). Sampeyan bisa nemokake laporan magang, artikel dening kontributor uga file didaktik. Situs EduFLE.net uga dadi tuan rumah newsletter sing dianyari saben wulan dening pusat dokumentasi pendidikan Damsyik. Layang iki diarani " TICE-ment sampeyan Lan ndadekke akeh informasi migunani kanggo pengunjung situs kasebut.

Asimilasi basa Prancis kanthi pilihan video lan media liyane

Asimilasi basa Prancis kanthi pilihan video lan media liyane

Saliyane pelajaran lan latihan, uga bisa kanggo entuk manfaat saka sumber visual lan swara kanggo sinau basa Perancis. Podcasts, video, flashcards ... situs sing sumber alternatif sing akeh lan umume banget dirancang. Padha ngidini khusus kanggo ndemek basa kasebut kanthi cara liya.

Podcastfrancaisfacile

Situs Podcastfrancaisfacile iku sober, diatur lan cetha banget. Iki ngidini nyinau poin utama grammar kanthi penjelasan ing basa Prancis. Pelanggan mung klik tombol "play" kanggo file audio otomatis wiwit lan penjelasan sing dikirim ing jangkah cukup alon lan dicocogake kanggo siswa. Pangertosan panjelasan penting banget, mulane sing dipigunakaké Prancis kanggo nerangake pawulangan tetep sederhana lan diadaptasi kanggo ngrungokake jinis analisis. Paling aspek saka basa bisa dianggo minangka adverbs, adjectives, pidato langsung utawa dilapurake, conjunctions, ungkapan, bandingaken ...

YouTube

Digunakake kanggo sinau basa Prancis, situs YouTube bisa mbuktekaken dadi sumber banget. Pancen, puluhan video ngidini pangguna internet bisa entuk manfaat saka penjelasan guru lan wong liya asal Perancis. Sumber daya iki becik kanggo wong-wong sing seneng sinau pelajaran sing dijelasake tinimbang nulis. Kajaba iku, para panganggo internet ajeg diundang kanthi lisan lan entuk manfaat saka conto konkrit pengucapan tembung lan ungkapan ing basa Prancis. Video kasebut sacara teratur dikirim ing media iki, aktif kanggo pirang-pirang taun saiki lan diikuti dening mayuta-yuta wong.

TV5Monde

Warta TV5Monde minangka salah sawijining alat sing paling apik kanggo sinau basa Prancis ora mung kanggo bocah lan remaja, nanging uga kanggo siswa diwasa. Pancen, situs iki lengkap banget. Utamane, nawakake sumber daya tertulis, interaktif utawa ora, uga video ing macem-macem subjek. Kadhangkala ditampilake kanthi wujud Webdocc, sampeyan ngidini sampeyan sinau basa Prancis nggunakake laporan video babagan acara saiki. Maneka warna crita sing dituduhake dening pamicara Prancis lan video kasebut diadaptasi kanggo pangerten wong sing sinau basa Prancis.

Memrise

Situs Memrise menehi macem-macem flashcards supaya gampang diapresiasi lan populer. Iki dimaksudkan kanggo ndhukung pangguna internet sajrone sinau basa Prancis kanthi menehi saran visual sing nyenengake, jelas lan gampang dielingake. Iki minangka situs sing didedikake kanggo wong sing pengin sinau basa Perancis mung, kanthi conto konser lan gampang dimengerteni. Kajaba iku, desain lan pandhu arah sing diwenehake dening situs kasebut pancen apik banget. Sumber daya iki ing basa Prancis bisa dicithak lan digawa menyang ngendi wae.

Titik FFL

Le Point du FLE minangka basis data gedhe sing nyedhiyakake akses menyang macem-macem sumber basa Prancis saka macem-macem media. Asile, pangguna Internet bisa ngakses konten tinulis, nanging uga audio nganggo basa Prancis. Sawetara jinis olahraga ngidini dheweke nyoba ngerti tes lisan: tata bahasa, ejaan, kosa kata utawa latihan pelafalan. Situs iki minangka salah sawijining sumber paling apik kanggo sinau basa Prancis sing bisa ditemokake ing Internet lan ditujukan kanggo para siswa kabeh level lan saka kabeh negara. Gegayutan karo kabeh aspek basa.

Kasenengan saka learning

Situs sing disebut "kesenengane sinau" digawe dening CAVILAM Vichy, mulane ing Prancis. Iku menehi pangguna internet lan mahasiswa kanthi sumber daya ing Perancis kayata helem pendidikan. Tujuane kanggo nggampangake eksploitasi maneka sumber multimedia kayata film pendek, lagu, siaran radio utawa kursus internet. Tujuane kanggo nggawe latihan basa Prancis. Sumber daya iki banget migunani kanggo wong-wong sing pengin sinau basa Perancis kanthi otonomi lengkap lan duwe tingkat sing luwih dhuwur ing basa iki.

Le kamus online

Guru-guru bahasa asing umume setuju yen kamus iku alat sing paling apik kanggo sinau. Pancen, padha bisa nggolèki tembung-tembung basa Prancis sing tegesé tegesé utawa tegesé, lan ing kabeh konteks sing mungkin. Mangkono, tembang macapat nalika obrolan, ing video utawa, ing teks, bisa dipelajari. Mangkene, makna kasebut bisa dipahami kanthi sampurna. Online, ana akeh alat kanggo menterjemah tembung. Tembung-tembung kasebut nyedhiyakake definisi sing jelas, nanging uga ngidinake tembung sing disusun ing ukara kanggo mangerteni makna kasebut. Sumber daya iki sampurna kanggo siswa sing kepengin lelungan menyang Perancis utawa negara sing nganggo basa Prancis tanpa kudu kuwatir bab kamus.

Nyawang nalika sinau basa Prancis

Nyawang nalika sinau basa Prancis

Kanggo tetep motivasi lan nerusake usahane, pembelajaran basa Prancis kudu tetep seneng lan hiburan terus-terusan. Sawetara situs tawaran kanggo sinau basa Prancis kanthi kreativitas, humor cilik lan sentuhan pepadhang. Kanthi nyenengake nemokake basa Prancis uga mbantu ngasimilasi.

Elearningfrench

Situs web eLearning Prancis menehi akses gratis kanggo kelas grammar Prancis lan uga ngidini sampeyan sinau ungkapan umum ing basa iki. Pangguna internet bisa nemokake lagu lan flashcards kanggo sinau basa Prancis kanthi cara liya, luwih seneng lan seneng-seneng. Sawetara bakal kaget lan kepenginan nemokake ungkapan akrab sing asring digunakake ing Prancis lan negara-negara berbahasa Perancis!

BBC Perancis

Situs saluran televisi BBC nawakake akses menyang akeh konten sing dirancang kanggo nyederhanakake pembelajaran basa Perancis. Iku target salah sawijining bagean kanggo anak, lan ngidini pangguna kanggo latihan, maca lan ndeleng akeh isi ing Perancis. BBC nggabungake penggalihipun dhumateng babagan informasi lan kabar wayahe kanthi sinau basa Prancis lan lisan. Akeh game kanggo wong diwasa uga judhul TV & radio kanggo mangerteni kabar kasebut ing macem-macem basa. Sumberdaya uga kasedhiya kanggo grammar, kosakata lan guru basa Prancis ing basa manca. Situs iki banget lengkap lan mila dimaksudake kanggo profil mahasiswa sing beda-beda.

Ortholud

Kanggo sinau basa Perancis nalika nggawe fun yaiku gol saka situs web sing disebut "Ortholud". Game lan latihan seneng-seneng tansah dianggo online lan ngidini wong-wong sing ngidini akses menyang cara sing nyenengake nyinaoni basa Prancis. Situs anyar iki ngurusi topik asring banget lan kabar sing ora umum. Panjenenganipun ngajak para pembaca supaya nyuwun pitakon sing bisa menehi pangerten liyane babagan teks kasebut. Iki becik kanggo pangguna internet sing pengin mangerteni kabeh aspek basa kanthi migunakake sumber daya asli lan beda Prancis.

maca  Top Top Resources Kanggo Learn English

Game saka TV5Monde

Sinau basa Prancis, kaya basa liyane, mesthi ora nyenengake. Asile, kadhang kala kudu cocog karo anteng lan santai kanthi nggarap basa kasebut. Kanggo perkara kasebut, ora ana game lan kegiyatan sing nyenengake. Asile, situs TV5Monde nawakake bagean sing khusus kanggo game lan uga nawakake kegiyatan kayata kuis lan nyekel tembung. Kabeh sumber kasebut dicocogake karo macem-macem level pamulangan: pamula, sekolah dhasar, menengah lan maju. Mula, kabeh pangguna Internet bisa maju tanpa dirasakake.

Cia France

Thanks kanggo bagean "Prancis lan sampeyan", situs web Cia France nawakake pangguna internet macem-macem game lan latihan sing menarik kanggo aplikasi kawruh basa Prancis. Iki menehi wektu QCMs, game sing disebut "parasut Roger" utawa "mungkasi kareta", nanging uga aktivitas liyane. Iku kabeh seneng lan interaktif, lan kanthi mangkono ngijini penyisipan apik kanggo pemain lan mahasiswa saka basa Prancis. Iku kalebu teks kanggo ngrampungake, tembung kanggo geser, ungkapan kanggo nemokake lan macem-macem kegiatan liyane.

LesZexpertsfle.com

Situs iki minangka blog kanthi tujuan pendidikan kanggo para pelatih FLE. Sumber daya sing ana uga bisa migunani kanggo siswa Perancis kanthi tingkat sing luwih dhuwur. Situs kasebut nggunakake nada sing lucu lan nyenengake. Iki nawakake aktivitas turnkey kanthi dokumen asli lan media kerja sing beda-beda. Sumber daya anyar sing diwiwiti kanthi online, saéngga para siswa bisa maju kanthi cepet lan sinau teknik-teknik belajar sing efektif ing minggu kasebut.

Nyampurnakaken aksen lan sepur kanggo ngomongake kaya wong Perancis sejati

Nyampurnakaken aksen lan sepur kanggo ngomongake kaya wong Perancis sejati

Ngerti carane nggawe kalimat-kalimat ing basa Prancis lan mangertos pernyataan-pernyataan sing digawe dening wong liya yaiku loro pangerten sing dadi bagian saka pembelajaran basa Prancis. Nanging murid sing pengin nguasai basa iki uga kudu nggarap basa Prancis. Pratelan tembung, frase lan kalimat kasebut penting. Macem-macem situs lan sumber daya sing disedhiyakake online bisa nyediakake titik wigati iki.

TV5Monde

Sawise maneh, situs TV5Monde misuwur kanthi presisi isine, lan kualitas sumber daya sing ditawakake kanggo sinau basa Prancis. Kasedhiya macem-macem memo lan kabeh diiringi video sing khusus kanggo pocapan swara. Mula, para siswa basa Prancis gampang ngerti soal penguasaan aksen Prancis lan macem-macem swara sing ana. Kertu cilik kasebut duwe rincian akeh. Dheweke gampang dingerteni lan bisa diakses ing kabeh level.

Phonetique

Perancis minangka basa sing rada rumit kanggo diasimilasi, lan saben latihan wis migunani. Nggarap pronunciation tembung iku penting banget yen sampeyan pengin sinau basa Perancis lan nggawe sampeyan dimengerteni dening Francophones. Situs kasebut "Phonetic" saéngga nawakake pangguna internet supaya bisa nyithak aksara alfabet lan ucapan sing padha. Pakaryan kudu dilakoni ing babagan sinau. Padha tujuwan kanggo mbantu murid-murid sinau ngucapake swara tartamtu saka basa Prancis.

Flenet

Situs web Flenet uga ditrapake kanggo mahasiswa Perancis ing basa manca. Iku nggawe akeh video lan sumber audio. Tujuane kanggo ngidinake tembung kasebut supaya bisa ngucapake tembung lan swara karakteristik basa Prancis. Mangkono, padha duwe kesempatan kanggo nyampurnakake aksen kasebut. Dheweke bisa nggarap lagu, teks, program radio, dialog utawa even synthesizers swara. Keanekaragaman konten adalah kekayaan saka situs web iki.

Acapela

Acapela minangka situs sing dipigunakaké kanggo nyerat teks-teks sing ditulis ing basa Prancis. Iki ngidini siswa ngrungokake teks sing ditulis dening wong. Mangkono, padha duwe kesempatan kanggo nggarap tembung lan frasa sing dipilih kanthi kecepatan lan kesederhanaan. Situs uga pangalihan menyang video lan isi interaktif.

Tripod

Tripod minangka situs sing menehi kursus fonetika kanggo siswa tingkat pemula. Latihan sing disedhiyakake online interaktif lan entuk manfaat saka jawaban tartamtu. Ing situs iki, sampeyan bisa nggarap kategori sing beda-beda. Panjenenganipun nampi karya swara basa Prancis lan pangertosan babagan spesifikipun.

Fonetik mesthi

Situs iki nawakake latihan fonetis kanggo siswa kabeh tingkat. Situs kasebut uga gumantung ing Universitas Hong Kong sing bergengsi. Pangguna internet bisa ngakses macem-macem formulir. Kanthi mangkono bisa nyinaoni swara Perancis, vokal nasal. Nanging uga urutan, pranala, consonants, pronunciation saka aksara swara ... Tujuan situs iki kanggo kurban kursus jembar ing pronunciation saka aksara, tembung lan muni saka basa Prancis. Saben lembaran dipérang dadi akeh latihan lengkap sing ngijini sinau jero logat Perancis.

YouTube

Saliyane nyedhiyakake video pelajaran ing basa Prancis, platform YouTube minangka dhukungan banget kanggo sinau basa Prancis luwih apik. Nanging uga kanggo nambah aksene. Priksa telusuran ing swara, pranala utawa aksara kanggo ngucapake. Banjur, pangguna gampang njaluk kabeh jinis video ing subyek. Amarga iki, bisa uga digarap karo conto konser. Nanging perlu kanggo hak istimewa isi sing diakoni lan asil saka ranté serius. Nanging ing YouTube, tutorial ing wilayah iki umume dirancang apik.

Sinau basa Prancis kanthi mobilitas thanks kanggo aplikasi smartphone

Sinau basa Prancis kanthi mobilitas thanks kanggo aplikasi smartphone

Akeh aplikasi wis diwiwiti ing saindenging jagad. Akeh tawaran kanggo sinau basa sing beda karo kesenengan lan kesenengan. Antarane wong-wong mau yaiku aplikasi sing darmabakti kanggo sinau basa Prancis. Liyane nyedhiyakake Perancis ing antarane katalog-katalog manca-basa sing gedhe.

Babbel

Babbel minangka aplikasi sing dikenal lan digunakake ing saindenging donya. Dheweke ngidini sinau basa Perancis kaya akeh basa liyane. Akeh kedhaftar kepuasan aplikasi iki. Dheweke biasane menehi rating lan komentar sing paling apik. Aplikasi iki nawakake pelajaran sing dikembangake dening ahli saka basa Prancis. Sampeyan bisa nemokake program migunani lan relevan uga minangka kesederhanaan panggunaan sing apik. Iku kasedhiya ing Android lan iOS, lan program lengkap ora gratis. Nanging, wong-wong iku banget lengkap lan bisa maju ing ngendi wae lan cepet banget. Miturut pangguna, investasi cilik iki bisa dadi pilihan apik.

Proyek Voltaire

Projet Voltaire uga minangka aplikasi kanggo ngembangake penguasaan basa Prancis. Iku nuntun pangguna ing sinau aturan aturan grammar. Sampeyan uga kasedhiya ing kabeh piranti seluler (smartphone lan tablet). Situs web ngisi aplikasi iki. Sing terakhir kasebut uga disebut "Projet Voltaire". Aplikasi iki nawakake cara khusus latihan Prancis. Uga nawakake nganyarke kanggo siswa sing kudu ngetokake apa sing wis dipelajari. Saliyane, rutin uga akeh panemu saka panitia.

(Aplikasi Iphone, Android, Windows Phone)

maca  Sinau migunani Cina - cara Ultra efisien lan gratis

Aplikasi Cordial

Aplikasi kanthi jeneng "Cordial" nawakake pelajaran basa Perancis gratis sing cukup spesifik. Luwih saka iku, dheweke kepengin banget marang sing sinau basa asing. Kaya ngono, dadi sumber daya sing sampurna kanggo sinau basa Prancis kanthi mobilitas lan kinerja. Cordial dipérang dadi rong aplikasi: kalorone nawakake kursus basa Prancis, udakara XNUMX kegiyatan lan latihan. Aplikasi iki negesake fonetik. Iki ngidini para siswa nggarap pocapan tembung, ekspresi lan ukara nganggo basa Prancis. Program sing ditawakake lengkap banget. Kasedhiya ing piranti seluler (tablet lan smartphone).

(Aplikasi Iphone, Android)

Konjugasi kasebut

"Conjugation" yaiku, minangka jeneng sing dimaksud, aplikasi sing nduweni tujuan kanggo nyampurnakake kawruh kasebut sajroning pangguna. Konjugasi minangka salah sawijining aspek paling angel kanggo nguwasani nalika nyoba sinau basa Perancis. Kata kerja yang tidak teratur, kondisine, jaman komposit, owah-owahan bentuk sulih ... Unsur-unsur kasebut biasane dadi bagian saka kesulitan sing ditemuake para siswa nalika sinau basa Prancis minangka basa asing. Akeh informasi sing kasedhiya. Padha kalebu mod (indikatif, subjunctive ...), kaping, swara pasif utawa swara aktif, kelompok lan formulir. Kabèh diiringi latihan conjugasi kanggo ngenali praktik teoretis sing disajekake ing aplikasi kasebut.

(Aplikasi Iphone, Android)

Kamus Larousse ing ponsel

Sawetara siswa bisa lelungan, lelungan utawa tetep ing Prancis. Padha uga bisa ngunjungi negara sing nganggo basa Prancis. Ing kasus iki, umum kanggo nemokake tembung sing ora bisa diidentifikasi. Utawa ngerti ekspresi tartamtu. Ing kasus iki, bisa migunani kanggo nduwe kamus kanggo awake dhewe, mung iki meh ora tau. Kanthi kamus Larousse ing seluler, pangguna bisa ngakses kabeh jinis informasi babagan ukara sing dikarepake. Sinonim, etimologi saka tembung, ungkapan sing gegandhengan. Iku alat sampurna kanggo terus "mikir ing basa Perancis". Nanging uga nalika ngupaya nyampurnakake kosakata saben-saben wayahe lan ing ngendi wae ing donya.

(Aplikasi Iphone, Android, Windows Phone)

Aplikasi "ningkatake Perancis sampeyan"

Aplikasi iki didhasarake ing buku Jacques Beauchemin lan nawakake luwih saka rong atus pawulangan basa Prancis. Uga nyedhiyakake sawetara jinis tes interaktif sing kasedhiya ing format kuis. Mayuta-yuta kedhaftar wis ngundhuh app, kang sacara rutin nampi ulasan apik lan komentar. Iki amarga fleksibilitas, nanging uga kanggo kualitas pelajaran sing diwenehake lan kesederhanaan pemahaman. Iku alat sing apik banget kanggo para siswa saka basa Prancis lan kabeh tingkat.

Sumberdaya pendidikan kanggo bocah-bocah

sinau basa Prancis karo anak-anak sampeyan

Internet minangka media sing kuat menehi akses menyang alat sing apik banget kanggo sinau basa Prancis. Sawetara umume, dene liyane menehi instruksi sing luwih dituju babagan grammar, kosa kata utawa konjugasi. Wiwitan, penengah utawa dikonfirmasi: saben level dianggep. Lan sawetara sumber uga bakal dihargai siswa luwih enom saka basa Prancis.

Voyagesenfrancais

Situs iki ditrapake kanggo bocah-bocah sing bakal pindhah menyang Prancis utawa negara sing nganggo basa Prancis. Dheweke ndadekke akeh kawruh lan maca, ngrungokake lan mbagi sumber daya kanggo sinau basa Perancis babagan tema perjalanan. Latihan ing wangun pitakonan lan jawaban ngijini sing paling enom kanggo latihan maca lan mangerteni basa Perancis nalika seneng-seneng.

Delffacile

Situs iki sanget sugih ing latihan utamane kanggo bocah-bocah sing pengin sinau basa Perancis lan nikmati sumber daya sing berkualitas. Sawetara keterampilan bisa digarap kayata maca teks, ngrungokake isi, nulis utawa nganggo basa Prancis. Aktivitas kasebut tansah progresif ing papat skill kasebut, lan mulane diadaptasi kanggo kabutuhan lan level saben bocah. Rancangan situs iki nyenengake, nanging uga gampang kanggo njupuk tangan sing paling enom. Aktivitas dirating saka 1 kanggo 4 adhedhasar gelar kesulitan. "Poin basa" digawe kanggo bocah-bocah kanggo mbantu nalika nemu kesulitan. Padha bisa nindakake sadurunge utawa sawise latihan, miturut kepinginan utawa kabutuhan.

Kegiatan Prancis Gampang

Situs web liyane iki uga ditujokake kanggo para mudha sing pengin sinau basa Prancis nganggo olahraga lan game sing nyenengake. Dheweke bisa latihan miturut level: "gampang", "penengah" utawa "begginer". Ngidini bocah-bocah bisa main macem-macem game lan sinau dhasar-dasar basa Prancis kayata warna, wulan, kewan ... Kekayaan tema ngidini kabeh bocah nggarap subjek sing narik kawigaten lan narik minat supaya bisa maju luwih cepet

TV5Monde

Situs TV5Monde nyedhiyakake portal pembelajaran basa Prancis kanggo bocah umur telung nganti rolas taun. Akeh program sing didedikake kanggo macem-macem klompok umur kayata 4-6 taun, utawa 5-7 taun. Dheweke khusus disesuaikan karo acara saiki lan nawakake kabeh jinis tema sing umume dihargai bocah. Tutorial video ditawakake, lagu, latihan bandhingan sing nyenengake uga kegiyatan liyane sing beda lan nyenengake.

Warta liyane saka TV5Monde kanggo wong enom saka taun 13 nganti 17. Saliyane mbiyantu sinau basa Prancis, situs iki ngurus topik saiki kayata informasi, proyek, kompetisi, penyanyi Perancis wektu iki kanggo narik kawigaten lan nggayuh tujuane wong enom.

LanguagesOnline

Iku minangka situs kanggo bocah-bocah lan nduweni rancangan kaya sing gampang diakses. Latihan banget variatif lan ngidini anak sinau basa Perancis liwat game lan latihan sing dirancang khusus kanggo wong-wong mau. Piyambakipun ugi kagungan bédanipun ingkang interaktif, ingkang ngidini bocah ngrungokake ukara lan maca kanggo nambah pemahaman babagan kalimat-kalimat lan maknane. Akeh tema sing dilindhungi kayata werna, nomer, huruf, kulawarga, kewan, umur, subyek sekolah, cuaca, crita, awak manungsa, transportasi, karep lan liyane . Sampeyan malah bisa ngundhuh lagu kanggo ngrungokake lan nggarap media liyane.

situs Carel

Dokumen sing ditawakake ing situs iki minangka asil saka asil saka kemitraan antarane profesional liyane Perancis minangka basa manca (FLE), kayata guru lan trainee. Iku sawijining sumber sing bisa diunduh, dicithak, dilebokake, dilebokake utawa disimpen. Sumber-sumber kasebut nyedhiyakake akses kanggo nyenengake nyinaoni basa Prancis. game beda kasedhiya game lotto, memori, ing dhiri game, game Papan, Domino liyane ... Tujuan sumber daya lan nggawa anak nggunakake Perancis kanggo komunikasi lan muter watara aktivitas sing nyenengake lan narik minat.

translation kanggo anak

Kanggo cepet nemokake makna tembung, bocah bisa nguripake mesin telusur Google sing misuwur lan layanan terjemahan. Kabeh sing kudu dilakoni ngetik tembung utawa frasa sing ora dingerteni ing basa Prancis lan entuk terjemahan ing basa pribumi. Yen layanan tansah ningkatake, bisa uga gawé terjemahan sing ala lan mislead. Kanggo alasan iki luwih becik kanggo nerjemahake tembung lan ora kabeh ukara. Terjemahan ngidini sampeyan kanthi cepet mangerteni arti tembung.