Print Friendly, PDF & Email

Description

Kepiye perdagangan ing pasar finansial? Apa sampeyan nambahake pratondho ing indikator banjur sampeyan mungkasi luwih bingung tinimbang mbiyen?

Apa yen dakkandhani yen sampeyan bisa nganalisa pasar indikator siji?

Apa yen dakkandhani yen sampeyan bisa ngowahi salah sawijining indikator sing luwih rumit gaman sing kuat lan gampang digunakake kanggo ngasilake dhuwit ing pasar finansial?

Sugeng Rawuh MULAI Karo INDIKATOR ICHIMOKU KINKO-HYO

Tujuan utama kanggo tutorial iki yaiku ora mulang babagan metrik liyane sing sampeyan bisa duwe ing grafik. Tujuane kanggo nyedhiyakake sampeyan strategi logis sing bisa sampeyan gunakake kanggo dagang pasar kanthi yakin.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye nggawe sajak "rumangsa duwe" karo "karya jarak jauh"?