Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan lagi ngalami kangelan ing karya related kanggo kesehatan, sampeyan ora bisa kanggo sementara utawa duwe cacat. Ana solusi kanggo ngganti beban kerja lan wektu kerja sampeyan karo kahanan sampeyan. Nyetel kegiatan sampeyan bisa nambah urip kerja saben dina lan ngidini sampeyan tetep ing pakaryan kanthi kahanan sing apik.

Dokter sing nekani bisa menehi resep pangaturan wektu kerja nalika dheweke mutusake yen pasien ora bisa bali kerja ing kahanan normal. Kita ngomong babagan:

bali kerja paruh wektu kanggo alasan terapeutik (TPT) nalika kedadeyan minangka akibat saka penyakit miwiti maneh karya sing diatur utawa part-time nalika kedadeyan minangka akibat saka kacilakan ing karya utawa penyakit akibat kerja.Apa maneh kerja paruh wektu utawa nerusake kerja sing diatur utawa paruh wektu?

Diterusake maneh kerja paruh wektu kanggo alasan terapeutik, yaiku kanggo alasan kesehatan, lan nerusake kerja sing diadaptasi utawa paruh wektu minangka rong kemungkinan kanggo nyetel wektu kerja. Dheweke diwenehake dening dokter sing nekani sawise lara utawa kacilakan

maca  Koleksi matématika: 3- Nomer Komplek