Print Friendly, PDF & Email

Sawise sukses siaran pertama kanthi luwih saka 41 registrasi, MOOC "Elles font l'art" dibukak maneh!

Kursus online gratis iki, mbukak kanggo kabeh, kalebu video, kuis lan kegiatan, khusus kanggo seniman wanita wiwit taun 1900 nganti saiki. Seniman visual, pelukis, fotografer, videografer utawa pemain saka kabeh bangsa, wis nggawe utawa isih nindakake seni ing abad kaping 20 lan 21.

Liwat perjalanan kronologis, kita ngajak sampeyan nemokake sejarah seni modern lan kontemporer liyane sing dikhususake kanggo para pencipta wanita. Iki minangka cara anyar kanggo Pusat Pompidou kanthi kuat negesake komitmen marang wanita lan kesetaraan gender.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Topeng wajib ing bisnis ... kajaba sawetara