Print Friendly, PDF & Email

Tulis kanggo maca

A rowange mung dikirim sampeyan a email babagan rapat sing ana ing jam. Email kasebut mesthine ngemot informasi kunci sing kudu sampeyan tampilake, minangka bagean saka proyek penting.

Nanging ana masalah: surat kasebut ditulis supaya ora bisa nemokake data sing sampeyan butuhake. Ana kesalahan kesalahan ejaan lan kalimat sing ora lengkap. Paragraf iki dadi dawa lan dadi mbingungake sampeyan butuh telung luwih suwe tinimbang perlu kanggo nemokake informasi sing dikarepake. Akibaté, sampeyan ora disenengi kanggo rapat kasebut lan ora bakal lancar kaya sing dikarepake.

Apa sampeyan tau ngadhepi kahanan kaya iki? Ing donya informasi sing kebanjiran, penting kanggo komunikasi kanthi cetha, cekak, lan èfèktif. Wong ora duwe wektu kanggo maca e-mail dawa buku, lan padha ora duwe sabar kanggo napsirake e-mail sing meh dibangun lan ing ngendi informasi migunani kasebar nang endi wae.

Plus sampeyan skills nulis apik, luwih sampeyan rumangsa becik karo sampeyan, kalebu bos, kolega, lan pelanggan. Sampeyan ora ngerti carane adoh pangaruh apik iki bakal nuntun sampeyan.

Ing artikel iki, kita bakal weruh carane sampeyan bisa nambah katrangan nulis lan supaya kesalahan umum.

Pamirsa lan format

Langkah pisanan kanggo nulis kanthi cetha yaiku milih format sing cocok. Apa sampeyan kudu ngirim email ora resmi? Tulis laporan rinci? Utawa nulis surat resmi?

Format kasebut, uga para pamirsa, bakal nemtokake "swara nulis", yaiku, sepira formal utawa santai rasane. Contone, yen sampeyan nulis email menyang calon pelanggan, apa sampeyan kudu duwe nada sing padha karo email menyang kanca?

Temtuné ora.

Miwiti kanthi ngenali sapa sing bakal maca pesen sampeyan. Apa tujuane kanggo manajer senior, kabeh tim, utawa klompok cilik sing nggarap file tartamtu? Ing kabeh sing sampeyan tulis, sing maca, utawa sing nampa, kudu netepake nada uga aspek konten.

maca  Garis gedhe tulisan email efektif

Komposisi lan gaya

Yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan nulis lan kanggo sing sampeyan nulis, sampeyan kudu nulis.

Layar kothong, putih komputer asring intimidasi. Iku gampang kanggo macet amarga sampeyan ora ngerti cara miwiti. Coba tips iki kanggo nulis lan ngowahi format dokumen:

 

  • Mulai karo para rawuhAja lali yen pembaca sampeyan ora ngerti apa-apa bab sampeyan. Apa kudu ngerti dhisik dhisik?
  • Nggawe rencanaIki migunani banget yen sampeyan nulis dokumen maneh, kayata laporan, presentasi, utawa wicara. Rancangan bisa mbantu sampeyan ngenali langkah-langkah sing kudu dilakoni ing urutan kasebut lan dibagi tugas dadi informasi sing bisa dikelola.
  • Coba empati sing sethitikContone, yen sampeyan nulis email dodolan kanggo pelanggan potensial, napa sampeyan kudu kepenginan babagan prodhuk utawa pitch penjualan? Apa manfaat kanggo wong-wong mau? Elinga kabutuhan para pamirsa ing kabeh wektu.
  • Gunakake segitiga rhetoricalYen sampeyan nyoba mbujuk wong supaya bisa nindakake apa wae, priksa manawa sampeyan bisa nemtokake manawa wong ngirim ngrungokake, njaluk pesen sampeyan supaya bisa nonton, lan menehi informasi kanthi cara sing rasional lan konsisten.
  • Ngenali tema utama sampeyan: Yen sampeyan nduwe kesulitan sing nemtokake tema utama pesen sampeyan, pura-pura nduwe 15 detik ngiwa kanggo nerangake lokasi sampeyan. Apa sampeyan ngomong? Iki mbokmenawa tema utama sampeyan.
  • Gunakake basa kosong: Yen ora nulis artikel ilmiah, luwih becik nggunakake basa prasaja, basa langsung. Aja nggunakake tembung sing dawa kanggo ngesanake wong.

struktur

Dokumen sampeyan kudu dadi loren pangguna sabisa. Gunakake judhul, subjudul, peluru lan nomer sing bisa misahake teks kasebut.

Sawise kabeh, apa sing luwih gampang diwaca: kaca diisi karo paragraf-paragraf panjang utawa kaca sing dipérang dadi paragraf cendhek karo pandhuan lan peluru bagean? Dokumen sing gampang dipindai bakal dibaca luwih kerep tinimbang document karo paragraf sing dawa lan kandel.

maca  Templat surat kanggo panjaluk kenaikan gaji sing sukses

Headers kudu narik perhatian sing maca. Kanthi bantuan pitakonan, asring dadi gagasan apik, utamane ing teks iklan, amarga pitakonan tetep dadi minat lan penasaran.

Ing e-mail lan proposal, gunakake judhul, faktual, lan subtitle, kayata ing artikel iki.

Nambahake grafis uga cara pinter kanggo misahake teks. Alat bantu visual iki ora mung ngidini pembaca kanggo njaga perhatian marang isi kasebut, nanging uga kanggo nyritakake informasi penting luwih cepet tinimbang teks kasebut.

Kesalahan gramatikal

Sampeyan bisa uga ngerti manawa ana kesalahan ing email sing bakal nggawe karya sampeyan katon ora profesional. Penting banget supaya ora ana kesalahan sing gedhe kanthi njaluk pamriksa ejaan lan mbenakake ejaan manawa bisa.

Kene sawetara conto saka tembung sing umum digunakake:

 

  • Aku ngirim / ngirim / ngirim sampeyan

 

Kriyo "ngirim" dadi kriya saka grup pisanan, siji bakal tansah nulis ing wong pisanan saka singular "Aku ngirim" kanthi "e". "Pangiriman" tanpa "e" iku jeneng ("pangiriman") lan bisa uga jamak: "pangiriman".

 

  • Aku gabung sampeyan / aku gabung karo kowe

 

Siji bakal nulis "Aku gabung" karo "s". "Gabungan" karo "t" yaiku konjugasi saka wong sing nomer telu sing "gabung".

 

  • Deadline / tamat

 

Sanajan "bumper" dilebokake ing jeneng feminin, aja nyerah marang godaan lan tansah nulis "bemper" tanpa "e".

 

  • Rekomendasi / rekomendasi

 

Yen ing basa Inggris kita nulis "rekomendasi" kanthi "e", ing basa Prancis kita tansah nulis "rekomendasi" kanthi "a".

 

  • Apa ana / ana / ana

 

Kita nambahake "t" eufonik ing formula interogatif kanggo nggampangake pocapan lan nyegah rong vokal berturut-turut. Mula, kita bakal nulis "ana ing kana".

 

  • Ing istilah / ing syarat-syarat

 

Siji ora nulis "ing" tanpa "s". Ana mesthine sawetara "istilah" ing panggunaan ungkapan iki.

maca  Carane cultivate kekuatan siji saka bebendhu?

 

  • Saka / antarane

 

Ati-ati supaya ora disalahake dening tembung "kajaba" sing bakal rampung karo "s". Siji ora nulis "antarane" karo "s". Iki minangka preposisi lan ora bisa diobati.

 

  • Minangka sarujuk / sarujuk

 

Malah dicithak jeneng feminin, "kaya disepakati" tansah invariable lan ora tau njupuk "e".

 

  • Maintenance / layanan

Aja bingung jeneng lan kriya. Jeneng "interview" tanpa "t" nggambarake pertukaran utawa "wawancara proyek". Kriyah conjugated ing wong katelu "njaga" sing dipigunakaké nalika nerangake tumindak kanggo njaga sesuatu.

Sawetara pembaca sampeyan ora bakal sampurna ing ejaan lan tata bahasa. Padha ora sok dong mirsani yen sampeyan nggawe kesalahane. Nanging aja nggunakake iki minangka alesan: bakal ana wong, utamané eksekutif senior, sing bakal ngelingi!

Mulane, kabeh sing ditulis kudu kualitas sing bisa ditampa dening kabeh pembaca.

verifikasi

Mungsuh saka proofreading apik iku kacepetan. Akeh wong sing cepet-cepet nggoleki e-mail, nanging sampeyan ora bisa ngilangi kesalahane. Tindakake pandhuan iki kanggo mriksa apa sing wis ditulis:

  • Priksa header lan sikil: Wong asring ngiringké wong-wong mau mung fokus ing teks. Iki ora amarga header sing lemak lan lemak sing padha bebas saka kasalahan!
  • Maca email kanthi cepet: Iki sampeyan kudu luwih alon, sing ateges sampeyan luwih gampang nemokake kasalahan.
  • Gunakake driji kanggo ngetutake teks nalika maca: Iku liyane sing mbantu sampeyan alon mudhun.
  • Mulai ing pungkasan teks sampeyan: Mbaleni maneh ukara saka wiwitan nganti wiwitan, mbantu sampeyan fokus ing kasalahan lan ora isi.