Print Friendly, PDF & Email

Kanthi Martial Auroy, ayo ditelukake kanthi gampang nggunakake lan kepraktisan versi online Excel, program spreadsheet Microsoft sing misuwur. Sawise antarmuka lan prinsip panggunaan dibahas lan dingerteni, sampeyan bakal langsung bisa nggarap buku kerja: nggawe, ngatur, nuduhake lan nyithak. Sampeyan bakal nguwasani sel uga alat sing luwih canggih kayata tabel lan PivotCharts. Mesthi wae, sampeyan uga bakal ndeleng versi seluler Excel, sing ngidini sampeyan ngakses kabeh dokumen, ing endi wae ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 01/01/2022

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gratis nggunakake pilihan tambahan