Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Dina iki, kemampuan sampeyan jaringan minangka bagean saka dhasar keterampilan dhasar sing dibutuhake kanggo berkembang ing jagad profesional. Mula penting kanggo ngerti sapa lan nggawe jaringan sampeyan, jaringan apa lan carane nggawe jaringan sampeyan urip ing saben dinten utawa nggunakake media sosial. Apa sampeyan pemilik bisnis, karyawan utawa mahasiswa, sinaoni jaringan. Ing pungkasan latihan iki, sampeyan bakal bisa nggawe strategi jaringan profesional sing efektif.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Latihan Excel 2019: dhasar