Print Friendly, PDF & Email

Kanthi Chantal Bossé, temokake PowerPoint Online, versi online gratis sing bisa diakses kabeh program presentasi Microsoft. Kanthi bantuan conto konkrit lan kasus, lan sawise wis nyedhaki antarmuka, sampeyan bakal sinau carane nggawe, ngowahi lan enrich presentations, banjur sampeyan bakal weruh carane kanggo saiki. Sampeyan uga bakal nemokake carane nggawe presentasi karo wong liya, ing mode kolaborasi. Ing pungkasan latihan iki, sampeyan bakal bisa nggunakake PowerPoint Online, ngerti kepiye bedane karo versi…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Panyiapan mbukak kanggo umum: tantangan lan tanggung jawab