Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Yen sampeyan minangka desainer grafis, pamula utawa berpengalaman, lan pengin ngerti lan nguwasani proses nggawe grafis, latihan iki kanggo sampeyan. Serge Paulus, profesor piranti lunak desain grafis, mbahas prinsip lan pandhuan seni komposisi kaca, uga dhasar desain grafis. Langkah demi langkah, sampeyan bakal nganalisa akeh conto lan nemokake cara nyorot kekuwatan lan relevansi desain grafis. Sampeyan bakal sinau cara penempatan teks, potongan lan visual. Sampeyan bakal sinau babagan milih warna lan tipografi sing paling cocog. Sampeyan uga bakal weruh prinsip sing ora katon kaya titik fokus, hierarki, harmoni ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  4| Sapa sing bisa miwiti kunjungan pra-pemulihan?