Latihan premium OpenClassrooms gratis

Aplikasi web wis dadi indispensable lan sukses gedhe ing donya bisnis amarga keluwesan, ergonomics lan ease saka nggunakake. Ing wektu sing padha, dheweke nggawe macem-macem masalah keamanan.

Apa sampeyan administrator sistem informasi sing ngurus keamanan aplikasi web ing organisasi sampeyan? Apa sampeyan nggunakake aplikasi web saben dina, nanging kuwatir babagan keamanan data lan aplikasi sing sampeyan akses liwat internet? Apa sampeyan pangembang sing pengin nggabungake keamanan menyang kegiatan pangembangan sampeyan?

Kursus iki bakal mangsuli pitakon sampeyan. Kanthi, sampeyan bakal ngerti ing ngisor iki:

- Konsep lan pentinge keamanan aplikasi

- Ngembangake praktik paling apik kanggo nyuda risiko kerentanan.

- Pendekatan lengkap kanggo keamanan sing kalebu kritéria ing ndhuwur.

Terus maca artikel ing situs asli→