Print Friendly, PDF & Email

Mbayangake, sampeyan ngerti? Iki minangka teknik sing apik sing ditemokake ing Internet. Teknik iki kasusun saka mbaleni tembung kanthi tembung kanthi intonasi sing padha karo apa sing dikandhakake dening warga asli. Dadi, sampeyan bisa nindakake teduhan utawa teknik beo kanthi akeh prekara: lagu, wacan saka film, pidato, video-videoku! Pilihan kasebut jembar banget, sampeyan mung butuh transkripsi, ngrungokake lan baleni, mula! Apa bayangan? digunakake kanggo nggarap pelafalan sampeyan nanging ora mung, uga ngidini sampeyan nggarap intonasi, sampeyan uga bisa nggarap kosa kata kanthi sinau tembung anyar. Sampeyan uga bisa nggarap struktur ukara, deleng kepiye cara nggawe kanthi lisan. Iki minangka sumber mupangate kanggo sinau, aku yakin. Yen sampeyan maju ngomong, sampeyan bakal luwih yakin, mula sampeyan bisa luwih motivasi sinau luwih akeh lan luwih maju, yaiku lingkaran sing sopan 🙂 Dadi siap kanggo bayangan karo aku?

Sawetara langkah sing kudu diikuti:

Langkah 1: Rungokake

Langkah 2: rungokake lan baleni kaya ukara parrot miturut ukara

Langkah 3: Rungokake kabeh teks lan baleni kabeh teks Baleni langkah 2 lan 3 kaping pirang-pirang sing dibutuhake.

Kanthi repetisi, sampeyan bakal bisa nambah katrampilan ngomong. Ayo kula ngerti yen sampeyan seneng olahraga iki, wenehake yen efektif. Yen sampeyan pengin olahraga langsung tanpa ngrungokake panjelasan, diwiwiti udakara jam 7 ′

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Payroll: apa sing diganti tanggal 1 Januari 2021