Print Friendly, PDF & Email

Iki video bayangan nomer loro, eling? Iki minangka teknik sing apik sing kalebu mbaleni tembung kanthi tembung kanthi intonasi sing padha karo apa sing dikandhakake dening wong asli. Dadi, sampeyan bisa nindakake teduhan utawa teknik beo kanthi akeh prekara: lagu, wacan saka film, pidato, video-videoku! Pilihan kasebut jembar banget, sampeyan mung butuh transkripsi, ngrungokake lan baleni, mula! Apa bayangan? digunakake kanggo nggarap pelafalan sampeyan nanging ora mung, uga ngidini sampeyan nggarap intonasi, sampeyan uga bisa nggarap kosa kata kanthi sinau tembung anyar. Sampeyan uga bisa nggarap struktur ukara, deleng kepiye cara nggawe kanthi lisan. Iki minangka sumber mupangate kanggo sinau, aku yakin. Yen sampeyan maju ngomong, sampeyan bakal luwih yakin, mula sampeyan bisa dadi motivasi kanggo sinau luwih akeh lan luwih maju, iku lingkaran sing saleh

Sawetara langkah sing kudu diikuti:

Langkah 1: Rungokake

Langkah 2: rungokake lan baleni kaya ukara parrot miturut ukara

Langkah 3: Rungokake kabeh teks lan baleni kabeh teks lan rekam dhewe Baleni langkah 2 lan 3 kaping pirang-pirang sing dibutuhake. Kanthi repetisi, sampeyan bakal bisa nambah katrampilan ngomong.

Terusake maca artikel ing situs asli →



 

maca  Dhasar Google Sprei